Ο πιο πρωτότυπος μουσικός διαγωνισμός ήρθε και δίνει την ευκαιρία όχι μόνο για τη συμμετοχή σε συναυλία, αλλά και για το στήσιμό του lineup της. Τι συμβαίνει λοιπόν. Το CU ανεβαίνει στην σκηνή και σε συνεργασία με το Τώρα Κ44 και το Reworks Festival πηγαίνουν την συναυλιακή εμπειρία ένα επίπεδο πιο ψηλά. Νέοι μουσικοί, μπάντες, solo artists, DJs και DJ crews μπορούν να επισκεφθούν την πλατφόρμα του CU ONSTAGE, να ανεβάσουν το demo τους και να επιλέξουν μεταξύ 12 καλλιτεχνών και ισάριθμων DJs το ιδανικό line-up της συναυλίας και του after party αντίστοιχα.

http://youtu.be/y-YnTFaa1xo

Μετά τις 9 Μαΐου το διαγωνιστικό κομμάτι του 1ου CU ONSTAGE λήγει και τα τρία μέλη της κριτικής επιτροπής, o Δημήτρης Αναγνώστου, ιδιοκτήτης του groopio.com και του Τώρα Κ44, ο Μr.Z, ένας από τους πιο καταξιωμένους Έλληνες DJs και ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Reworks, Aναστάσιος Διόλατζης, θα ακούσουν με «ανοιχτά» αφτιά και μυαλά τις προτάσεις και θα καταλήξουν στους επικρατέστερους.

Από τις 12 μέχρι και τις 19 Μαΐου, το κοινό του Facebook θα μπορεί να ψηφίσει έναν από τους τρεις που θα κερδίσουν τους κριτές για το 1ο CU ONSTAGE event στο Τώρα Κ44 στις 23 Μαΐου. Και έπεται συνέχεια με ακόμη πέντε «προσωπικά επιμελημένα» live. Από τους έξι συνολικά νικητές, πέντε θα ανέβουν στην σκηνή του Τώρα Κ44 ενώ ο έκτος θα φτάσει μέχρι την σκηνή της Θεσσαλονίκης στο Reworks Festival. Μια μουσική εμπειρία που ξεχωρίζει και ανεβάζει τη μουσική στο κόκκινο.

 

CU_ONstage

Οι 12 καλλιτέχνες: Baby Guru, Bangies, Black Canvas, Bombing The Avenue, D- Jahsta, Εισβολέας, Gus & Bonzo, Κωστής Μαραβέγιας, Mary’s Flower Superhead, Μικρός Κλέφτης, Πάνος Μουζουράκης και Wedding Singers

Οι 12 DJs για το after party: Anna Mystic, Blend Mishquin, DJ Noiz, DJ The Boy, Ινώ Μέη, Jim Darkstar, Last Page, Lilis Bros, Νικήτας Κλιντ, Panos Sourounis, Shut The Fuck Up Crew και YSP!WSY!

Περισσότερες πληροφορίες και αιτήσεις συμμετοχής θα βρείτε εδώ