Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaΕΙΚΑΣΤΙΚΑ

H κολεκτίβα default επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη με ένα 3ήμερo event

Τριάντα και πλέον καλλιτέχνες θα παρουσιάσουν μια πολύπλευρη οπτικοακουστική εμπειρία μέσα από εκθέσεις και προβολές, συνοδευόμενες από σύγχρονο ηλεκτρονικό ήχο.
c9MLq

H κολεκτίβα default, δημιούργημα 2 αρχιτεκτόνων και του ιδιοκτήτη της δισκογραφικής Bliq records, μετά από 3 επιτυχημένα event στη Λάρισα, στην Αθήνα στο Ρομάντσο και στο Βόλο επιστρέφει δυναμικά στην πόλη της Θεσσαλονίκης, συμπληρώνοντας ένα χρόνο από την παρουσία της.

Tο επεισόδιο default.04 με τίτλο Ano:city θα πραγματοποιηθεί στις 25, 26 και 27 Οκτωβρίου στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, σε δύο χώρους που σχετίζονται άμεσα με την αρχιτεκτονική της πόλης αλλά και με την πολιτισμική της ταυτότητα. Οι χώροι αυτοί βρίσκονται στην περιοχή της Βαλαωρίτου και είναι ο εκθεσιακός χώρος του Bensoussan Han και το club Division. Τριάντα και πλέον καλλιτέχνες θα παρουσιάσουν μια πολύπλευρη οπτικοακουστική εμπειρία μέσα από εκθέσεις και προβολές, συνοδευόμενες από σύγχρονο ηλεκτρονικό ήχο. Θα εκθέσουν οι καλλιτέχνες: Εύα Παπαμαργαρίτη, Ιωάννα Σωτηρίου, Dark Horse // Lary, Swop, James Enox, Χρήστος Ιωάννου, Space Under, Δώρα Καραλή, Κατερίνα Κουτσογιάννη, Ανδρέας Πλατής, Space Under, Ιωάννης Σαλεσιώτης, Αλέξανδρος Τουλιόπουλος, Rostav, Zamie, Nico Stephou, Propaganda, Aloego, Μαρία Ζησοπούλου, Monokini, Μαρία Βάλλα, Βασίλης Αλεξάνδρου, Ηλίας Βασιλός, Ιωάννης Σαλεσιώτης, Πάρις Γιαχουστίδης, Έλενα Μαρίνου, Κωνσταντίνος Ζβες.

dMlJp

Τη μουσική επιμέλεια την πρώτη μέρα αναλαμβάνουν η Ρένα Ρασούλη, που αυτή την περίοδο ετοιμάζει το ντεμπούτο album της “Lovers” και ο Archaic Space, μέρος της κολλεκτίβας των Distant Drummers, που δημιουργεί δυνατά grooves μέσα σε ένα ηλεκτρο-ακουστικό περιβάλλον. Την Κυριακή οι V.I.A., μια συνεργασία μεταξύ του Σάββα Μεταξά, του Βασίλη Λιόλιου, του Άρη Γκιάτα και του Σπύρου Εμμανουηλίδη (της Granny Records) οι οποίοι δημιουργούν μουσική με semi modulars και ψηφιακά συνθεσάιζερ, ηχογραφήσεις, κλαρινέτο και τρομπέτα και ο Oldman Talkin’, που η μουσική του αποτελείται από ηλεκτρονικά broken beats προέρχομενα από samplers και drum machines. Το τέλος του επεισοδίου τη Δευτέρα, θα πλαισιωθεί μουσικά -για πρώτη φορά στην Θεσσαλονίκη- από την εμφάνιση μίας εμβληματικής μορφής της διεθνούς ηλεκτρονικής σκηνής, του μουσικού παραγωγού και dj Rhadoo από το Βουκουρέστι της Ρουμανίας και θα τον συνοδεύσουν και οι εγχώριοι και βασικοί συντελεστές του default (Bu$$, i:Diom, Mackenzie), κινούμενοι σε ρυθμούς πειραματικής ηλεκτρονικής μουσικής, techno, pop electronica, minimal και house.

Σάββατο 25 Οκτωβρίου (Είσοδος Ελεύθερη)

Bensoussan Han, Εδέσσης 6, (Βαλαωρίτου)
Έναρξη Έκθεσης: 18.00
Έναρξη live: 21:00 Ρένα Ρασούλη, 23.00 Archaic Space

Κυριακή 26 Οκτωβρίου (Είσοδος Ελεύθερη)

Bensoussan Han, Εδέσσης 6, (Βαλαωρίτου)
Έναρξη Έκθεσης: 18.00
Έναρξη live: 21:00 V.I.A., 23.00 Oldman Talkin’

(η έκθεση θα παραμείνει στο χώρο του Bensoussan Han και τη Δευτέρα 27 Οκτωβρίου, από τις 18.00)

Δευτέρα 27 Οκτωβρίου

Club Division, Κατούνη 30, (Βαλαωρίτου)
Closing Party
dj Rhadoo
Έναρξη: 23.00
Είσοδος: 10.00€

default.gr
facebook.com/defaultkollektiv

02wln
oA2P3
gwUGK
Re9bW
pVaE2
iX2zI
POP TODAY
popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2022 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.