Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ

Τη Μάνια Παπαδημητρίου δεν την έχει βλάψει ποτέ κανένα βιβλίο

H αναγνωρισμένη ηθοποιός θεωρεί μαγικό το ταλέντο της συγγραφής.
φωτ. Χριστίνα Παπούλια

φωτ. Χριστίνα Παπούλια

Ποιο ήταν το αγαπημένο σας βιβλίο όταν μεγαλώνατε;  Πολλά τα αγαπημένα βιβλία. Μυθιστορήματα του Ντοστογιέφσκι και του Μπαλζάκ, κυρίως το «Έγκλημα και Τιμωρία» και «Οι χαμένες ψευδαισθήσεις», αλλά και τα ποιήματα του Καβάφη.

Ποιο βιβλίο διαβάσατε και ξαναδιαβάσατε; «Το Ρομάντζο της Πεντάρας», το μοναδικό μυθιστόρημα του Μπ. Μπρεχτ και «Η κρίσιμη καμπή» του Κλάους Μαν.

Σας ώθησε ποτέ βιβλίο να κάνετε κάτι ανόητο; Όχι, ποτέ τα βιβλία δεν μου έκαναν κακό. Το fb ναι και τα κουτσομπολιά στον τύπο και τα κανάλια, ναι με έχουν εξωθήσει σε λάθη.

Ποιο βιβλίο εύχεστε να είχατε γράψει; Δεν ξέρω, δεν έχω σκεφτεί ποτέ κάτι τέτοιο. Θαυμάζω την λογοτεχνία και την μυθοπλασία γιατί είναι ένα ταλέντο που δεν το έχω, να φαντάζομαι ιστορίες από το τίποτα. Είναι μαγικό.

«Η Γυάλα» της Τζένης Δάγλα. Σκηνοθεσία – Δραματουργική επεξεργασία: Άσπα Τομπούλη. Επιμέλεια σκηνικού χώρου/κοστούμια: Χριστίνα Παπούλια. Σύνθεση ήχων/μουσική επιμέλεια: Δημήτρης Ιατρόπουλος. Φωτισμοί : Αποστόλης Τσατσάκος Παίζουν οι ηθοποιοί : Μάνια Παπαδημητρίου, Ευθύμης Χρήστου. Θέατρο Φούρνος, Μαυρομιχάλη 168, Εξάρχεια, τηλ: 210-6460.748. Πρεμιέρα 8 Απριλίου
 
POP TODAY
popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2023 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.