Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaΜΟΥΣΙΚΗ

5 + 1 λόγοι για να δούμε τους Sworr. @ Six d.o.g.s

Λίγο πριν το Πνεύμα των Χριστουγέννων χτυπήσει επίσημα την πόρτα μας οι Sworr. βγαίνουν από το safe zone τους και παρουσιάζουν τις νέες και τις παλιές μουσικές τους στις 23/12 στο γνωστό club του κέντρου.
sworr.

Ήταν Μάρτης όταν οι Sworr. κυκλοφόρησαν το δεύτερο τους άλμπουμ τους με τον τίτλο «Ηonest» από την United We Fly. Τέσσερα χρόνια μετά το ομότιτλο ντεμπούτο τους στην Fair Weather Friends και σε παραγωγή παρακαλώ του Cayetano .

Κάποιους μήνες μετά και λίγο πριν το τέλος του ένδοξου ετούτου χρόνου το συγκρότημα που έβαλε τη μυσταγωγία πάνω και μέσα στη σκηνή ετοιμάζεται να σαγηνέψει και πάλι το κοινό του με ένα live πλούσιο με παλιές και νέες μουσικές προτάσεις.  

https://www.youtube.com/watch?v=4WXzPmfdcQw

Ιδού μερικοί λόγοι για τους οποίους καλό για σένα θα ήταν να είσαι εκεί:

Ένα: Ξεκίνησαν περίπου την καριέρα τους νικώντας στο διαγωνισμό του Jumping Fish με το κομμάτι “Troubled Thoughts”. Μας αρέσουν οι νικητές και τους στηρίζουμε.

Δύο: Έρχονται γκαζωμένοι από τη Βουδαπέστη που έδωσαν μια από τις καλύτερες συναυλίες της ζωής τους. Φήμες που θέλουν τους Sworr. να ψάχνουν σπίτι στην γραφική πρωτεύουσα της Ουγγαρίας ας τις θεωρήσουμε υπερβολικές.

Τρία: Ευκαιρία να ακούσεις ζωντανά, αποσπάσματα από το “Honest” ένα άλμπουμ που αποτελείται από δύο ενότητες. Όπως λένε και οι ίδιοι, στην πρώτη συναντάμε μια νέα, εξελιγμένη εκδοχή του μουσικού τους κόσμου. Εξομολογητικοί στίχοι που πλαισιώνονται από μια ειλικρινή προσέγγιση της alt pop, στα γνωστά downcast electro δρομολόγια τους. Και πιο εξωστρεφείς μελωδίες με up-tempo ξεσπάσματα που κινητοποιούν τον ακροατή να βγει από το ευχάριστο «λήθαργο» του και να μοιραστεί την «εμπειρία» με άλλους.  Όπως ακριβώς δηλαδή έκανε και το συγκρότημα κατά τη διάρκεια της σύνθεσης. Στο δεύτερο μέρος όλα έχουν να κάνουν με την αυτογνωσία και την αποδοχή. Τραγούδια με έντονη διάθεση πειραματισμού, με «σπασμένα» beats, πολλαπλά μέρη και έναν αινιγματικό χαρακτήρα που θέλουν να θέσουν τα θεμέλια ενός νέου μουσικού κόσμου. Φαντάσου τα τώρα όλα επί σκηνής.

Τέσσερα: Είναι από την Πάτρα και αν δεν ήταν από εκεί και ήταν ας πούμε από το Leeds θα μιλάγαμε ενθουσιασμένοι για τα διαμάντια που συνεχίζει να βγάζει ακόμη με τόση ευκολία το Αγγλικό νησί.

sworr.

Πέντε: Δεν ξέρω πως αισθάνεσαι εσύ τον τρόπο για να γιορτάσεις αυτή την περίοδο αλλά ένα ατμοσφαιρικό minimal με downtempo ηλεκτρονικά στοιχεία και uptempo ξεσπάσματα concept είναι ένας ωραίος τρόπος για να πας κόντρα στο κοινό αίσθημα και την ακράτητη «λαϊκή» εξωστρέφεια των ημερών. Αν μιλάγαμε εξάλλου για τον Forest Swords ή τους The xx θα ήσουν ήδη πρώτο τραπέζι πίστα.

+1 : Μπορείς να διαλέξεις από το honest όποιο κομμάτι θες για αγαπημένο. Εγώ είχα διαλέξει ήδη, πριν καν κυκλοφορήσει το άλμπουμ. Και μάλλον δεν ήμουν ο μόνος.  

Sworr. | live @ six d.o.g.sΑβραμιώτου 6-8, ΜοναστηράκιSix D.O.G.S – Αθήνα, Αττική
Παρ, 23/12/22, 21:00
https://www.viva.gr/tickets/music/sworr/
POP TODAY
popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2023 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.