Η Κατερίνα Βρανά είναι μια γυναίκα με μοναδικό χιούμορ, η οποία μπορεί και χαρίζει άπλετα το γέλιο σε όσους παρακολουθούν τις stand-up παραστάσεις της. Μεγάλο μέρος της γοητείας της είναι και το γεγονός πως έχει μια OPEN προσωπικότητα και δεν λέει όχι σε νέες εμπειρίες και καταστάσεις. Αυτό το OPEN είναι μάλλον που την κάνει ακόμα πιο εύστοχη και αστεία. Γι’ αυτό άλλωστε, έχει και φανατικούς θαυμαστές. Αυτό το OPEN όμως, είναι που την κάνει να είναι και η πιο κατάλληλη επιλογή για το CU Stand up Bites.

Μαζί με την Χρύσα Κατσαρίνη έχουν ετοιμάσει μια μοναδική παράσταση για όσους συνδρομητές CU βρεθούν την Κυριακή στις 18:30 στο Ωδείο Αθηνών. Και το καλύτερο στην υπόθεση; Αυτήν την ξεχωριστή stand up βραδιά θα είναι μαζί τους και τα Simply Burgers.

Η Κατερίνα Βρανά μίλησε στην Popaganda για την παράσταση της Κυριακής, αλλά και για τις OPEN εμπειρίες που έχει ζήσει.

Είδαμε ότι συμμετέχεις στο event που διοργανώνει το Vodafone CU με τα Simply Burgers, μια OPEN εμπειρία που αναδεικνύει το stand-up comedy στους νέους. Πες μας λίγα περισσότερα πράγματα για αυτό. Τι μπορούμε να περιμένουμε;  Παίζω μαζί με τη Χρύσα Κατσαρίνη, που εκτός από μια από τις τοπ κωμικούς της χώρας, τυγχάνει να είναι και μια από τις καλύτερές μου φίλες και επειδή πέρασα πρόσφατα μια ιστορία υγείας λίγο περίεργη, μαζί με τη Χρύσα θα κάνουμε stand up γύρω από αυτό. Με θέματα τη φιλία, την αρρώστια μου και τις αντιδράσεις της.

Εσύ έχεις να μοιραστείς κάποια τελείως OPEN εμπειρία; Μια ιστορία στην οποία από αλλού ξεκίνησες και αλλού βρέθηκες; Ναι ναι. Η περιπέτεια της υγείας μου ήταν μια τέτοια εμπειρία.

Πιστεύεις ότι η σκηνή των comedians είναι αρκετά OPEN σε γυναίκες; Ναι. Νομίζω το θέμα με το stand up είναι ότι δεν υπάρχουν πολλές γυναίκες που να θέλουν να ασχοληθούν με αυτό και όχι ότι δεν είναι φιλόξενο προς εκείνες.

Το CU προτρέπει τους νέους να «ανοίξουν και να ανοιχτούν». Εσένα ποια είναι η δική σου προτροπή ή και συμβουλή στους νέους του 2019; Δεν έχω μόνο μια, έχω πάρα πολλές. Από τα κυριότερα πράγματα που θα συμβούλευα τους νέους, αν και είμαι κι εγώ νέα, δεν κατάλαβα… είναι να κρατάνε πάντα ανοιχτό το μυαλό τους, να είναι ανοιχτοί σε διαφορετικές εμπειρίες και διαφορετικούς ανθρώπους και να μην κολλάνε. Γιατί μπορεί να κολλήσεις πολύ εύκολα σε έναν τρόπο ζωής, σε μια γνώμη, ακόμα και στα γούστα σου. Όσο αφορά στο άνοιγμα, πιστεύω ότι είναι πολύ σημαντικό να είσαι ευέλικτος. Όσο πιο ευέλικτος είσαι, τόσο πιο ανοιχτός είσαι στο να προσπαθείς να κάνεις τα πάντα με σεβασμό. Και προς τον εαυτό σου και προς τους άλλους.

Είμαστε σχεδόν στο τέλος του 2019, τι καινούρια πράγματα περιμένεις να ανοιχτούν μπροστά σου με την καινούρια χρονιά; Από αυτά τα πράγματα που θα ήθελα να ανοιχτούν μπροστά μου, αλλά δεν είναι στο χέρι μου, είναι να πάρω Νόμπελ Ειρήνης. Ας μου το δώσουν, γιατί εγώ έχω ήδη κάνει το έργο μου και δεν μπορώ να κάνω κάτι παραπάνω. Θα ήθελα προφανώς να επισπεύσει λίγο η καλυτέρευση της υγείας μου, αυτό θα το ήθελα πάρα πολύ. Το κομμάτι αυτό δεν είναι στο χέρι μου. Άιντε… Θα ήθελα το σύστημά μου να πάρει μπρος. Και αχχχ να πω αυτό που λένε όλες οι κοπέλες στα καλλιστεία; Θα ήθελα παγκόσμια ειρήνη και αγάπη. Α, και μπέργκερ για όλους. Δωρεάν μπέργκερ για όλη την υφήλιο. Είναι ένα μικρό βήμα προς την καταπολέμηση της παγκόσμιας πείνας. Νομίζω ότι αυτή η παράσταση θα είναι μια μοναδική εμπειρία. Δεν το έχουμε ξανακάνει έτσι με την Χρύσα και ελπίζω ο κόσμος να το ευχαριστηθεί.

Αν είσαι συνδρομητής CU και OPEN τύπος, πάρε έναν φίλο σου και ελάτε στο Ωδείο Αθηνών την Κυριακή 24/11 στις 18:30 για να απολαύσεις την Κατερίνα Βρανά και free burgers. Θα χορτάσετε γέλιο!

1. Η εκδήλωση είναι δωρεάν για όλους τους συνδρομητές CU και για το +1 τους
2. Με κάθε κωδικό μπαίνουν δύο άτομα, ο κάτοχος του αριθμού και ο φίλος του
3. Έλα νωρίς γιατί αν γεμίσει, γέμισε
 Stand up Bites with Simply Burgers – Ωδείο Αθηνών: Βασ. Γεωργίου B 17-19, Αθήνα 106 75 – Κυριακή 24/11 18:30