Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaΝΥΧΤΕΣ

15 φωτογραφίες από το βράδυ που οι Boy Harsher μέθυσαν την Αθήνα

Στον ασφυκτικά γεμάτο χώρο του Anodos Stage, το dance/electronic duo με έδρα τη Μασαχουσέτη τραγούδησε δυνατά "Pain breaks the rhythm", σκορπώντας ερωτισμό σε μια νύχτα με πολύ χορό, ιδρώτα και έντονα συναισθήματα.
Φωτογραφίες: Αργύρης Λιόσης/Argiris Liosis

Χρειάστηκαν τελικά δύο περίπου χρόνια για να καταφέρουμε να τους δούμε στην Αθήνα – όμως το καλό πράγμα αργεί να γίνει, λένε. Οι Boy Harsher, έχουν καταφέρει να συσπειρώσουν γύρω από την ενέργεια και τις δημιουργίες τους, ένα φανατικό κοινό στην Ελλάδα, το οποίο αγαπά να γεμίζει τα venues ασφυκτικά και να ηλεκτρίζεται από τους σκοτεινούς ρυθμούς τους.

Το project, ξεκίνησε ως μία ανάγκη της vocalist Jae Matthews και του παραγωγού August Muller να παράγουν μουσική, τον χειμώνα του 2014. Αρχίζοντας να πειραματίζονται με τον ήχο, την εικόνα και τα κείμενα, κατέληξαν σε εκείνο το περιπετειώδες κατασκεύασμα που σήμερα γνωρίζουμε ως Boy Harsher. Γεννημένο από την ταραχώδη σχέση των δύο δημιουργών στην βαλτώδη Georgia όπου και ζούσαν ακόμη, ο ερχομός του sexy και «στοιχειωτικού» ντεμπούτου EP “Lesser Man”, καθόρισε τον ηρωικό pop sound του duo. 

Boy Harsher

Επιστρέφοντας το 2021 με τη νέα δισκογραφική κυκλοφορία τους, το αριστουργηματικό “Runner”, το οποίο αποτέλεσε και το soundtrack της ομώνυμης ταινίας που γύρισαν οι ίδιοι το διάστημα της καραντίνας, το dance/electronic group με έδρα την Μασαχουσέτη της Αμερικής, επισκέφτηκε τη χώρα μας στο πλαίσιο της τρέχουσας περιοδεία του. Με τη συναυλία της περασμένης Τρίτης να έχει βγει sold out αρκετές ημέρες πριν τη διεξαγωγή της, οι διοργανωτές του live και το συγκρότημα αποφάσισαν να προσθέσουν ένα extra date, κι έτσι, οι Boy Harsher βρέθηκαν την περασμένη Δευτέρα στη σκηνή του Temple Athens, εκεί όπου προθέρμαναν το κοινό για όσα θα ακολουθούσαν το επόμενο βράδυ, στο μεγάλο live τους στο Άνοδος Stage.

Boy Harsher

Η Jae Matthews και ο Augustus Muller, ανέβηκαν στο stage του Άνοδος λίγο μετά τις 23:00, σε έναν κατάμεστο χώρο όπου οριακά καταφέρναμε να αναπνεύσουμε και ο ιδρώτας μας έσταζε σαν νεράκι. Το live άνοιξε το industrial duo των Hide από το Chicago, οι οποίοι ως άλλοι πρωταγωνιστές κάποιας ταινίας τρόμου, καλλιέργησαν το ιδανικό κλίμα για όσα θα ακολουθούσαν.

Ο καπνός, τα κόκκινα και μπλε neon φώτα και ο κρυστάλλινος ήχος καθ’ όλη τη διάρκεια του – δυστυχώς – μονόωρου live των Boy Harsher, διαμόρφωσαν μία εκστατική συναυλιακή εμπειρία που θα θυμόμαστε για καιρό. Ξεκινώντας με το αισθαντικό “Keep Driving”, το group έπαιξε αγαπημένα tracks όπως τα “Give Me a Reason”, “Morphine”, “Fate”, “Come Closer”, “Tears” και “LA”, ενώ το δοξασμένο “Pain” έγινε ο επίλογος μιας συναυλίας που μας τροφοδότησε με δυνατά συναισθήματα, ερωτισμό και μπόλικο χορό. Η συγκινητική στιγμή της βραδιάς, ήρθε όταν η Jae μας ενημέρωσε μέσω ενός θεατή που μετέφραζε τα λόγια της στα Ελληνικά, πως το live τους στην Αθήνα ισοδυναμεί εκτάκτως με τη λήξη της περιοδείας τους, καθώς η μαμά του Augustus είναι πολύ άρρωστη το τελευταίο διάστημα.

Αν δεν καταφέρατε να βρεθείτε στο live τον Boy Harsher, οι παρακάτω φωτογραφίες αποτυπώνουν ιδανικά την ατμόσφαιρα της βραδιάς. 

Boy Harsher
Boy Harsher
Boy Harsher
Boy Harsher
Boy Harsher
Boy Harsher
Boy Harsher
Boy Harsher
Boy Harsher
Boy Harsher
POP TODAY
popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2023 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.