Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaΠΟΛΗ

Τα 7 πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε για το 3ο Gyftopoulou Street Fest

Την ετήσια γιορτή της εναλλακτικής γειτονίας του Χαλανδρίου που θα αναστατώσει τον φημισμένο πεζόδορμο, αυτό το Σάββατο 2 Ιουλίου.
11760096_715405308605557_8568711817874129191_n

Αυτό το Σάββατο 2 Ιουλίου, στον εναλλακτικό πεζόδρομο της Γυφτοπούλου και στην πλατεία Χαλανδρίου θα συμβεί μια φιέστα που γίνεται σιγά – σιγά θεσμός. Δυνατά riffs θα ταράζουν το τσιμέντο, πάνω στο οποίο θα ρολάρουν skaters και όλα αυτά συνοδεία hot dog και πίτσας, καθώς και δροσερών ποτών. Είναι το Gyftopoulou Street Fest, που για τρίτο χρόνο θα καλέσει όλη την Αθήνα στη μεγάλη του γιορτή! Αυτή τη χρονιά με ένα πολύ δυνατό line up και παράλληλες δράσεις που θα σε κρατήσουν στον «τροπικό» πεζόδρομο μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες!

Η Popaganda ζήτησε από την ομάδα του Big Mouth, που είναι από τους βασικούς διοργανωτές του φεστιβάλ, τα tips εκείνα που πρέπει να γνωρίζει όποιος θα επισκεφτεί έναν από τους πιο ζωντανούς πεζόδρομους των βορείων προαστίων αυτό το Σάββατο. Παρακαλούμε!  

  • Το Gyftopoulou Street Fest ξεκίνησε σαν ένα γειτονικό πάρτι για το καλωσόρισμα του καλοκαιριού αλλά σιγά- σιγά  έγινε κάτι πολύ μεγαλύτερο .Το φεστιβάλ πραγματοποιείται, για τρίτη χρονιά φέτος, με την πολύτιμη συνεισφορά και βοήθεια όλων( σχεδόν) των μαγαζιών της γειτονιάς. Οι βασικοί διοργανωτές παρόλα αυτά είναι το Κομμωτήριο Μπαρ , όπου είχε και την αρχική ιδέα για το φεστιβάλ , το White Monkey και το Big Mouth όπου πήρε τη σκυτάλη από το Blue bar. Εκτός από αυτά φέτος στηρίζουν το fest και τα: Κομπολόι, Τρεις και ο Κούκος της ευρύτερης γειτονιάς, SakeTattoo και Monsterville, αλλά και τα εκτός Χαλανδρίου Brands Color Skateboards και Goodbie.

Μια γεύση από τις προηγούμενες διοργανώσεις, για να σας ανοίξει η όρεξη!

Μια γεύση από τις προηγούμενες διοργανώσεις, για να σας ανοίξει η όρεξη!

  • Τι πρέπει να ξέρεις για τον πεζόδορμο; Ο πεζόδρομος της Γυφτόπουλου (πρώην Μεσολογγίου) ήταν και είναι η εναλλακτική μεριά του Χαλανδρίου. Στη Γυφτόπουλου και στη πλατεία από τη μεριά της παιδικής χαράς) πάντα σύχναζε πιο εναλλακτικός κόσμος. Το θρυλικό Blue ήταν ο αρχικός λόγος για το ύφος του δρόμου όπου πλέον την θέση του έχει πάρει το καινούργιο Big Mouth.

  • Κάποια από τα παιδιά , ο Διονύσης και ο Αλέξης, που έχουν το Big Mouth έχουν και την εταιρία διοργάνωσης event και συναυλιών Playfalse , οπότε καταλαβαίνετε ότι μιλάμε για το στοιχείο τους , συνεπώς δεν ήταν δυνατόν να μην γινόταν ένα upgrade του fest. Το GSF3 θα είναι πιο οργανωμένο από όλες τις απόψεις, από περίπτερα, ήχο, stage μεγαλύτερο line up . Επίσης για πρώτη φορά φέτος θα φιλοξενήσει και το Skate Contest “Skate and the City” που θα γίνει στην ακριβώς δίπλα πλατεία (δίπλα από την παιδική χαρά). Φυσικά πέρα των παραπάνω αξίζει να τονισθεί ότι για πρώτη φορά έχουμε ένα τόσο μεγάλο και δημοφιλές headline συγκρότημα της εμβελείας των Vodka Juniors. Πέρα το ότι οι Vodka είναι βέροι Χαλανδραίοι και φίλοι με τους ανθρώπους του fest, ο Παναγιώτης (Κομμωτήριο Μπαρ) έπαιζε μπάσο μέχρι και πρόσφατα στους VJ. Όλα τα παραπάνω βοήθησαν στον να έχουμε το συγκεκριμένο headline συγκρότημα.
  • Το line up των συγκροτημάτων φέτος είναι το εξής: Vodka Juniors, The Thriller,  Whereswilder, 7-Odds, The Overjoyed, Dr. Awkward and Τhe Screws.  

Αυτή είναι η φάση στα GST! Θα χάσεις το 3ο; Ε όχι!

Αυτή είναι η φάση στα GSF! Θα χάσεις το 3ο; Ε όχι!

  • Τα dj sets: Econe & Athens Noise.

  • Το GSF είναι μια καλοκαιρινή γιορτή της γειτονιάς που έχει εξελιχθεί σε κάτι πολύ μεγαλύτερο. Οι locals βγαίνουν στα μπαλκόνια αλλά και κάτω στο δρόμο να διασκεδάζουν. Κόσμος έρχεται από όλη την Αττική και φέτος αναμένουμε και κόσμο από επαρχία. Ο συνδυασμός δωρεάν συναυλία-μπύρα-φαί-ποτό-κοκτέιλ μαζί με το τροπικό κλίμα της Γυφτόπουλου,είναι ακαταμάχητος. 

Από νωρίς το απόγευμα, μέχρι αργά το βράδυ.

Από νωρίς το απόγευμα, μέχρι αργά το βράδυ.

  • Τι θα παίζει από αλκοόλ; Θα υπάρχει ένα υπαίθριο μπαρ στημένο από την διοργάνωση του fest για να εξυπηρετηθούν οι ανάγκες του κόσμου και για να καλυφθούν τα έξοδα του φεστιβάλ αλλά και ειδικά κατασκευασμένα κιόσκια /bar στα τα τρία βασικά μαγαζιά White Monkey , Κομμωτήριο, Big Mouth θα έχουν στηθεί κατάλληλα για να εξυπηρετήσουν τον κόσμο όσο το δυνατόν καλύτερα , χωρίς αναμονή και ταλαιπωρία. Φέτος θα υπάρχει και φαγητό (pizza και hot dog). Επίσης και τα υπόλοιπα μαγαζιά της γειτονιάς ετοιμάζουν προϊόντα ειδικά για αυτή την ημέρα. Από αλκοόλ-άφθονο!
gyftopoulou_map-01
POP TODAY
popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2023 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.