Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaSPONSORED

Από Instagram story σε success story

Το άρθρο αυτό θα μπορούσε να έχει εναλλακτικό τίτλο: «Πώς ο ανθοπώλης της γειτονιάς μου, κατάφερε να αναπτύξει την επιχείρησή του χάρη στη Mastercard - Ένα Instagram story, μια κλήρωση και λίγη τύχη».

Ακόμα βέβαια, δεν ξέρουμε εάν η συγκεκριμένη επιχείρηση περιλαμβάνεται ανάμεσα στις τρεις που θα κληρωθούν και τις οποίες η Mastercard θα αναλάβει να υποστηρίξει. Την τελευταία εβδομάδα του Ιουνίου θα γνωρίζουμε… 

Εγώ πάντως το εύχομαι, γιατί αυτή είναι η δική μου επιλογή στη δράση που πραγματοποιεί αυτή την περίοδο η Mastercard στο Instagram, για να στηρίξει τις μικρές επιχειρήσεις και εύχομαι ο κύριος Τάκης, ο ανθοπώλης, να είναι ένας από τους τυχερούς γιατί το αξίζει. Όλοι το αξίζουν. Όλοι αυτοί οι μικροί επιχειρηματίες που παλεύουν καθημερινά με το συνοικιακό μαγαζάκι τους να κρατήσουν το όνειρο και το μεράκι τους ζωντανό για να καλύπτουν τις δικές μας, μικρές, καθημερινές ανάγκες. Όλοι αυτοί αξίζουν τη στήριξή μας, αξίζουν να τους προτιμάμε για τις αγορές μας. Και επειδή πολλές φορές αυτό ίσως δεν είναι αρκετό, τώρα έχουν τη δυνατότητα να λάβουν τη στήριξη που χρειάζονται και να καλύψουν τις τρέχουσες και μελλοντικές ανάγκες τους από μια εταιρεία που βρίσκεται έτσι κι αλλιώς συνεχώς στο πλευρό των ελληνικών επιχειρήσεων, τη Mastercard. 

Η παραπάνω δράση, αποτελεί μέρος της ευρείας πρωτοβουλίας της Mastercard για τη στήριξη μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων, προσφέροντας τη δυνατότητα σε όλους να προτείνουν ένα αγαπημένο τους τοπικό κατάστημα μέσω story στο Instagram. Δεν είναι ακριβώς «διαγωνισμός» με την τυπική έννοια, αφού οι συμμετέχοντες δεν θα διαγωνιστούν σε κάτι, ούτε θα βραβευθούν τα καλύτερα stories ή αυτά με τα περισσότερα likes και views! Αυτό που έχει σημασία είναι να κινητοποιηθεί ο κόσμος με στόχο να προβληθούν και τελικά να βοηθηθούν οι τοπικές επιχειρήσεις. 

Οι 3 επιχειρήσεις που θα κληρωθούν, θα λάβουν υποστήριξη από τη Mastercard υπό τη μορφή εργαλείων, λύσεων και μιας σειράς από υπηρεσίες, με στόχο την αναβάθμιση της λειτουργίας τους και την κάλυψη αναγκών τους. Και οι ανάγκες όλων αυτών των μικρών καταστημάτων της γειτονιάς που άνοιξαν και πάλι για να υποδεχθούν τους πελάτες τους είναι πολλές. 

Πώς μπορείς να συμμετάσχεις – τι πρέπει να κάνεις

Όποιος ξέρει από Instagram δεν θα δυσκολευθεί καθόλου να συμμετάσχει. Τα βήματα είναι τα εξής:

  • Επιλέγεις την αγαπημένη σου τοπική επιχείρηση
  • Φτιάχνεις ένα story για αυτή την επιχείρηση, με βίντεο φωτογραφίες, κείμενο και ό,τι άλλο θέλεις,
  • Απαραίτητη προϋπόθεση για να συμμετάσχει το story σου στην κλήρωση είναι να βάλεις το sticker της Mastercard με τίτλο «Support Local Stores». Θα το βρεις στα stickers του Instagram ψάχνοντας για Mastercardgr,
  • Τέλος, ανεβάζεις το story και κάνεις mention το @mastercardgr

Αυτό είναι όλο. Δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι άλλο. Η συγκεκριμένη δράση της Mastercard τρέχει από 1 Ιουνίου και για 3 εβδομάδες. Καλή επιτυχία σε όλους.

POP TODAY
popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2022 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.