Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaPETS

Έχεις κατοικίδιο και θες να πας διακοπές; Με το Keeppet μπορείς, χωρίς να ανησυχείς!

Η νεοφυής αυτή ελληνική επιχείρηση που στεγάζεται στο Orange Grove, την επιχειρηματική θερμοκοιτίδα της Ολλανδικής πρεσβείας, ενώνει τους ιδιοκτήτες κατοικίδιων με φιλόζωους που προσφέρουν υπηρεσίες φιλοξενίας!
Αυτό είναι το Keeppet! Ξέγνοιαστες διακοπές και για τον ιδιοκτήτη, αλλά κυρίως για το κατοικίδιο!

Αυτό είναι το Keeppet! Ξέγνοιαστες διακοπές και για τον ιδιοκτήτη, αλλά κυρίως για το κατοικίδιο!

Υπάρχει κάποιος που δεν θες να εγκαταλείψεις ακόμα και αν μπροστά σου βρίσκονται οι πιο συναρπαστικές διακοπές ή ένα ενδιαφέρον επαγγελματικό ταξίδι. Είναι κάποιος που θα έχεις έννοια. Τρώει καλά; Κοιμάται; Πώς περνάει την ώρα του; Αυτός είναι το κατοικίδιο ζωάκι σου, ο καλύτερός σου φίλος, κάποιος που πήρες δίπλα σου για αυτή την αμέριστη συντροφιά που σου προσφέρει και δεν διανοείσαι να τον αφήσεις  κι εσύ χωρίς τη δική σου. Περίπου το 84% των ιδιοκτητών κατοικίδιων ζώων έχουν αλλάξει τα σχέδια των διακοπών τους για να μην αφήσουν μόνο του το ζωάκι τους. Εδώ λοιπόν έρχεται μία online πλατφόρμα δώσει τη λύση με τον πιο αξιόπιστο τρόπο. Είναι το Keeppet.gr, μία καινοτόμα ιδέα που ενώνει τους ιδιοκτήτες κατοικίδιων, με φιλόζωους που προσφέρουν υπηρεσίες φιλοξενίας, για να περνάνε όλοι ξέγνοιαστες διακοπές. 

facebook_photo_1

Χωρίς το απρόσωπο που χαρακτηρίζει μια πανσιόν ζωών, καθώς το κατοικίδιο συνεχίζει να απολαμβάνει την αγάπη και τη φροντίδα που έχει συνηθίσει και σίγουρα πιο οικονομικό, το Κeeppet έσκασε σαν ιδέα όταν οι ιδρυτές του ήρθαν ξανά και ξανά αντιμέτωποι με το πρόβλημα σε ποιον θα αφήσουν το σκύλο τους τις μέρες που θα πάνε διακοπές και μάλιστα όταν αναγκάστηκαν να ακυρώσουν ένα ταξίδι, καθώς είχαν εξαντλήσει και την υπομονή των συγγενών και των φίλων τους. Ήταν άνοιξη του 2014 και η στιγμή που το Κeeppet άρχισε να σχηματίζεται ως μια σοβαρή πρόταση στα κεφάλια των εμπνευστών του. Από το Δεκέμβρη του 2015, η πλατφόρμα λειτουργεί επίσημα. Αν λοιπόν έχεις κατοικίδιο κάνεις αναζήτηση με βάση τις ημερομηνίες που θα λείψεις, την περιοχή που μένεις και το είδος του ζώου σου (σκύλος, γάτα, κλπ.) και εμφανίζονται τα προφίλ των διαθέσιμων φιλόζωων, keepers όπως ονομάζονται, που θα το φιλοξενήσουν στο σπίτι τους όσες μέρες λείψεις. 

Βρες τον ιδανικό keeper!

Βρες τον ιδανικό keeper!

Όπως έκανε η Λίζα, ένα 3χρονο μαλτεζάκι που το Πάσχα φιλοξενήθηκε από την keeper Μαρίνα στη Νέα Σμύρνη.

Όπως έκανε η Λίζα, ένα 3χρονο μαλτεζάκι που το Πάσχα φιλοξενήθηκε από την keeper Μαρίνα στη Νέα Σμύρνη.

Πώς ακριβώς λειτουργεί το Keeppet; Τα εξηγεί όλα στην Popaganda ο Φοίβος Παντελίδης, ένας εκ των τριών ιδρυτών της πλατφόρμας. «Στο www.keeppet.gr μπορεί να δει κανείς τα προφίλ, να διαβάσει τις πληροφορίες που δίνουν οι keepers για την εμπειρία τους με τα ζώα, να δει κριτικές από άλλους ιδιοκτήτες, και να επιλέξει τον ιδανικό keeper για το ζωάκι του. Κάνει κράτηση online, συναντά τον keeper και τη μέρα που θα φύγει, θα ξέρει αφήνει το κατοικίδιό του σε καλά χέρια! Φυσικά αυτό διασφαλίζεται και από τον τρόπο με τον οποίο συλλέγουμε εμείς τα στοιχεία των επίδοξων keepers. Υπάρχει μια αυστηρή διαδικασία όσο αναφορά την καταγραφή των στοιχείων ενός keeper, όποτε μόνο κάποιος που είναι πραγματικά φιλόζωος και διακρίνεται από υπευθυνότητα θα μπει στη διαδικασία να το κάνει. Έπειτα το προφίλ υποβάλλεται σε έλεγχο και γίνονται τηλεφωνικές συνεντεύξεις από την ομάδα μας». Η αμέσως επόμενη διασφάλιση για το πόσο καλός είναι ένας keeper, είναι τα σχόλια των ιδιοκτητών, που πολλά από αυτά είναι και αρκετά συγκινητικά. Άλλωστε το Keeppet μοιάζει σαν ένα Airbnb για ζωάκια και όπως και εκεί, έτσι και εδώ, τα σχόλια και οι αξιολογήσεις παίζουν καθοριστικό ρόλο. Οι keepers σε ποσοστό 98% λαμβάνουν 5 στα 5 αστέρια στις αξιολογήσεις από τους ενθουσιασμένους ιδιοκτήτες κατοικίδιων. 

 Φοίβος Παντελίδης και Χριστόφορος Βαλμάς, δύο εκ των τριών ιδρυτών του Keeppet, στο γραφείο τους στο Orange Grove της Ολλανδικής πρεσβείας.


Φοίβος Παντελίδης και Χριστόφορος Βαλμάς, δύο εκ των τριών ιδρυτών του Keeppet, στο γραφείο τους στο Orange Grove της Ολλανδικής πρεσβείας.

Μια ακόμη σημαντική παροχή του Keeppet είναι η 24ωρη κτηνιατρική υποστήριξη, καθώς όπως μας πληροφορεί ο Φοίβος, υπάρχουν συμβεβλημένα με το Keeppet ιατρεία μικρών ζώων σε κάθε περιοχή που υπάρχουν keepers, έτσι ώστε να υπάρχει και άμεση πρόσβαση σε αυτά, αν παραστεί μεγάλη ανάγκη, χωρίς καμία επιπλέον οικονομική επιβάρυνση. 

Ακόμη, όλες οι κρατήσεις μέσω του Keeppet καλύπτονται από ασφάλεια ηλεκτρονικών πληρωμών και εξυπηρέτηση πελατών. Έχοντας συμπληρώσει 5 μήνες εμπορικής λειτουργίας η νέα online υπηρεσία Keeppet έχει ήδη προσφέρει περισσότερες από 750 νύχτες φιλοξενίας σε κατοικίδια ζώα όπως σκύλους, γάτες, παπαγάλους και … ένα ινδικό χοιρίδιο! Σήμερα στην πλατφόρμα είναι εγγεγραμμένοι περισσότεροι από 400 keepers σε όλη την Ελλάδα, δηλαδή φιλόζωοι ιδιώτες που φιλοξενούν τα κατοικίδια στο σπίτι τους και τα φροντίζουν σαν να ήταν δικά τους όσο λείπει ο ιδιοκτήτης τους. Την περίοδο του Πάσχα μάλιστα, οι φιλοξενίες μέσω Keeppet εκτινάχθηκαν με πρωταγωνιστές τα σκυλάκια που αντιστοιχούν σε ποσοστό 88% των συνολικών φιλοξενιών, ενώ το υπόλοιπο ποσοστό αφορούσε γατούλες καθώς και έναν 12χρονο θηλυκό παπαγάλο ράτσας Ρίνγκνεκ, την Κετζάλ, που τη φιλοξένησε για 20 μέρες η Βασιλική στο σπίτι της στον Μαραθώνα.

Αυτή είναι η Τάρα, το λυκόσκυλο που ενέπνευσε την ιδέα του Keeppet !

Αυτή είναι η Τάρα, το λυκόσκυλο που ενέπνευσε την ιδέα του Keeppet !

Στην καρδιά του Keeppet βρίσκεται η υπεύθυνη επιχειρηματικότητα καθώς η πλατφόρμα στηρίζει τη μη κερδοσκοπική φιλοζωική οργάνωση Dog’s Voice και δίνει τόσο στους ιδιοκτήτες κατοικίδιων όσο και στους keepers τη δυνατότητα να κάνουν δωρεές προς τη φιλοζωική, ως μέρος της διαδικασίας κράτησης. Αξίζει να σημειωθεί πως, ως νεοφυής ελληνική επιχείρηση, το Keeppet στεγάζεται στο Orange Grove, την επιχειρηματική θερμοκοιτίδα της Ολλανδικής πρεσβείας, και πρόσφατα διακρίθηκε στον επιχειρηματικό διαγωνισμό “The Squeeze” που διοργάνωσε η πρεσβεία σε συνεργασία με το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, κερδίζοντας ένα από τα δύο βραβεία του διαγωνισμού.

POP TODAY
popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2023 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.