Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaΜΟΔΑ

Όταν η κληρονομιά συναντά την καινοτομία: Η νέα πανύψηλη platform σόλα της Dr. Martens, ήρθε για να μας αναστατώσει

Όπως και οι fans της μάρκας, η Dr. Martens δεν σταματά ποτέ να εξελίσσεται.
SPONSORED CONTENT

Από τότε που τα πρώτα 1460 8-eye μποτάκια βγήκαν από τη γραμμή παραγωγής πριν από 6 δεκαετίες, η Dr. Martens πάντα αναζητά το επόμενο βήμα για να ταράξει τα νερά, βγαίνοντας από τα συνηθισμένα παραμένοντας ωστόσο πάντα αυθεντική και διαχρονική. Οι Quad platform σόλες έχουν σίγουρα αφήσει το δικό τους στίγμα και αναβάθμισαν τις εμβληματικές σιλουέτες σε νέα ύψη! 

Τα μποτάκια της Dr. Martens, απευθύνονται σε ανθρώπους που έχουν το δικό τους προσωπικό στιλ, τους αυθεντικούς, τους διαφορετικούς, που μάχονται για αυτά που πιστεύουν. Αυτοί είναι οι άνθρωποι που ξεχωρίζουν από το πλήθος και το ταξίδι τους στην αυτο-έκφραση πάντα συνοδευόταν και από ένα ζευγάρι DM. Το μόνο σίγουρο είναι ότι η Dr. Martens είναι ένα από τα πιο σημαντικά, πολιτιστικά, εμπορικά σήματα της σύγχρονης εποχής.

Η νέα συλλογή Quad Neoteric, είναι φτιαγμένη για τους γενναίους στο στιλ και για όσους αγαπούν τα ύψη. Οι χαρακτηριστικές σόλες της DOC επανασχεδιάστηκαν για την επόμενη γενιά και τη μεθεπόμενη. Με μία πανύψηλη platform σόλα δύο μερών, η συλλογή Quad Neoteric προτείνει statement μποτάκια για ένα bold στιλ που φοριέται όλες τις ώρες της ημέρας. 

Τα μποτάκια Audrick 8-eye και τα Audrick Chelsea  boots, έχουν μία εντυπωσιακή 1,9 ιντσών Quad Neoteric σόλα, με τις εντυπωσιακές τραχιές αυλακώσεις, ενώ ανάμεσά τους υπάρχει και η ελαφριά ενδιάμεση σόλα EVA. Κάθε σχέδιο διαθέτει επίσης μια ενσωματωμένη SoftWair εσωτερική σόλα, για μεγαλύτερη άνεση. Ελαφριά κατασκευή αιχμής, που παραμένει πιστή στις κλασικές σιλουέτες που μας έχει συνηθίσει η DOC. 

Τα DM μποτάκια, είναι σε πλήρη ένταση — χωρίς συμβιβασμούς. Κατασκευασμένα με ελαστικό δέρμα Nappa Lux, η συλλογή Quad Neoteric είναι άμεσα αναγνωρίσιμη, με όλα τα σημάδια του πυρήνα της μάρκας. Με την χαρακτηριστική τους κίτρινη βελονιά, την αυλακωτή σόλα και την καθαρή γραμμή στη σιλουέτα, τα DOC boots αποτελούν ένα διαχρονικό παπούτσι που εξελίχθηκε σε βασικό κομμάτι του street style και ήρθε να δώσει δυναμικό παρόν στις καθημερινές μας εξόδους! 

Η νέα συλλογή της Dr. Martens είναι διαθέσιμη σε επιλεγμένα καταστήματα.

Κεντρική Διάθεση FAIS GROUP: 211 10 88 400

POP TODAY
popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2023 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.