Φολέγανδρος ή Τήνος; Κάσος ή Πάτμος; Κρήτη ή Άνδρος;

Θέλεις να πας στα νησιά; Εννοείται πώς θέλεις! Θέλεις να πας σε πολλά νησιά; Επιτέλους γίνεται εύκολο! 

To Ferryhopper.com είναι η πρώτη και μοναδική αυτή τη στιγμή πλατφόρμα ακτοπλοϊκών εισιτηρίων που, πέρα από τα κανονικά απευθείας δρομολόγια, σου δίνει τη δυνατότητα να ψάξεις όλες τις ανταποκρίσεις πλοίων για όλα τα νησιά αλλά και να κλείσεις πολλαπλά ταξίδια σε μια κράτηση! Έτσι δεν χρειάζεται να βάλεις όριο στις διακοπές σου! Γιατί μπορείς να συνδυάσεις όσα νησιά επιθυμείς χωρίς να χρειαστεί να γυρίσεις πίσω για να φύγεις για το επόμενο νησί.

Συνεργάζεται με όλες τις ακτοπλοϊκές εταιρίες και σε άμεσο χρόνο σου εμφανίζει όλες τις πιθανές επιλογές σου.

Θέλεις να πας γρήγορα, με το πάσο σου, να σταματήσεις ένα βράδυ και σε κάποιο άλλο νησί; Ό,τι θέλεις για όπου θέλεις, με ένα κλικ.

Το Ferryhopper.com σχεδιάστηκε για να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο ταξιδεύεις μέχρι σήμερα με πλοίο και να κάνει τις διακοπές τόσο εύκολες, όπως ακριβώς θα έπρεπε να είναι, από την σχεδίαση του ταξιδιού μέχρι και την επιστροφή στο σπίτι και το άδειασμα της βαλίτσας!

Συγκεκριμένα, μέσα από ένα πλήρως φιλικό προς τον χρήστη περιβάλλον, το Ferryhopper.com: 

  • Κάνει τη μετακίνηση μεταξύ νησιών εύκολη υπόθεση, παρουσιάζοντας όλες τις συνδέσεις μεταξύ νησιών και επιτρέπει στους ταξιδιώτες να κλείσουν εισιτήρια ακόμα και για νησιά που δεν συνδέονται απευθείας μεταξύ τους.
  • Επιτρέπει στους ταξιδιώτες να σχεδιάζουν πολλαπλά ταξίδια και να κλείνουν τα εισιτήριά τους για όλες τις διαδρομές σε μία και μόνο κράτηση.
  • Βάζει τέλος στην αναμονή στο γκισέ, προσφέροντας την επιλογή e-ticket για όλες τις ακτοπλοϊκές εταιρείες που το υποστηρίζουν.
  • Προσφέρει τη δυνατότητα σύγκρισης δρομολογίων και τιμών, επιτρέποντας στους χρήστες να αγοράσουν ακτοπλοϊκά εισιτήριά στην καλύτερη δυνατή τιμή χωρίς καμία επιπλέον χρέωση.
  • Δίνει την επιλογή online διαχείρισης της κράτησης μέσω της υπηρεσίας “η κράτησή μου”.O χρήστης μπορεί να έχει την εποπτεία της κράτησής του, να ζητήσει ακύρωση του ταξιδιού του με ένα κλικ ενώ σύντομα θα μπορεί να πραγματοποιεί αλλαγές δρομολογίων.

Το ταξίδι στα νησιά πρέπει να είναι μία απόλαυση. Γιατί όπως όλοι ξέρουμε οι διακοπές ξεκινάνε από τη στιγμή που θα μπεις στο πλοίο!

Το Ferryhopper.com είναι ο σύμμαχος σου για να κάνεις hop on – hop off  στα αγαπημένα σου νησιά.

Η Popaganda και το Ferryhopper.com σας ταξιδεύουν στον αγαπημένο σας προορισμό! Κερδίστε 1 διπλό εισιτήριο με επιστροφή (οικονομική θέση), με ισχύ από την ημερομηνία κλήρωσής του και για ένα ημερολογιακό έτος! Δεν υπάρχει περιορισμός όσων αφορά τον προορισμό, αρκεί να είναι νησιά που καλύπτονται από το Ferryhopper (λεπτομέρειες στο site), όπως επίσης δεν υπάρχουν περίοδοι που εξαιρούνται. Για να κερδίσετε, κάνετε Like, Comment και Share στο post του διαγωνισμού στο Facebook Page της Popaganda μέχρι την Παρασκευή 27 Ιουλίου. Ο νικητής ανακοινωθεί επίσης στο ίδιο post.