Σε πόσες γλώσσες ξέρετε να λέτε χρόνια πολλά; Και σε ποια χώρα θα θέλατε να κάνετε το επόμενό σας ταξίδι; Αν θέλετε να μάθετε πως συνδέονται αυτά τα δύο, σας λέμε πως η εταιρεία που ξέρει καλύτερα από κάθε άλλη για ταξίδια γιορτάζει μαζί σας τα γενέθλιά της! Την Κυριακή η Aegean – μέλος της ισχυρότερης παγκόσμιας αεροπορικής συμμαχίας, της Star Alliance-  έχει γενέθλια και το γιορτάζει με τον πιο ταξιδιάρικο τρόπο. Δίνει δώρο ταξίδια!

Η Aegean μας φέρνει κοντά στην κουλτούρα και τις συνήθειες κάθε χώρας που εξυπηρετεί με το διευρυμένο δίκτυο της. Μέσα από τις προωθητικές της ενέργειες και το περιοδικό BLUE που μας συντροφεύει σε κάθε μας πτήση μας μαθαίνει κομμάτια του πολιτισμού, των παραδόσεων και των συνηθειών των κατοίκων τους.

Εμείς απλά χρειάζεται να εξασκηθούμε λίγο στις ξένες γλώσσες. Όχι μόνο για να απολαύσουμε πιο άνετα τα ταξίδια μας, αλλά και για να τα κερδίσουμε. Συνήθως όταν επισκεπτόμαστε μια χώρα, μας αρέσει να μαθαίνουμε κάποιες λέξεις ή φράσεις, όπως το «ευχαριστώ» ή το «παρακαλώ». Τώρα, η Aegean μας καλεί να πάμε ένα βήμα πιο πέρα και να μάθουμε να λέμε «χρόνια πολλά!». Κι αν της ευχηθούμε στη γλώσσα του προορισμού που ονειρευόμαστε, θα έχουμε την ευκαιρία να κερδίσουμε εισιτήρια για εκεί.

Τα δρομολόγια του 2017 καλύπτουν 145 προορισμούς (112 εξωτερικού και 33 εσωτερικού) σε 40 χώρες. Μια μεγάλη γκάμα γλωσσών, από την οποία μπορείτε να διαλέξετε την αγαπημένη σας για να απευθύνετε ευχές! Αν θέλετε να είστε ένας από τους 10 τυχερούς που θα ταξιδέψουν δωρεάν στη χώρα της επιλογής τους…

Πως;
Μπαίνοντας σε αυτό το post στο Facebook
, γράφετε το ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ στη γλώσσα της χώρας που θα θέλατε να βρεθείτε, μπαίνετε στην κλήρωση, σταυρώνετε δάχτυλα και σκέφτεστε ποιον-αν θα πάρετε μαζί σας.

Καλή επιτυχία!