Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaΜΟΔΑ

Οι εσπαντρίγιες nεnε είναι φτιαγμένες για boho κορίτσια, όχι μόνο στο στυλ, αλλά και στην ψυχή!

Η δημιουργός του brand, Ελένη Αναστασιάδη, «βαφτίζει» με βιωματικά ονόματα τις δημιουργίες της και πιστεύει ότι τα nεnε «είναι ένας κόσμος που σε διευκολύνει απο το πρωί μέχρι το βράδυ και δεν υπολογίζει τις θερμίδες που καταναλώνεις!».
Νεnε, handcrafted in Greece. -Φωτογραφία: Ήρα Ζιάρκα Ψάρρος

Νεnε, handcrafted in Greece. -Φωτογραφία: Ήρα Ζιάρκα Ψάρρος

Οι εσπαντρίγιες είναι αδιαμφισβήτητα από τα πιο ανάλαφρα παπούτσια και ένα από τα μεγαλύτερα trends του φετινού καλοκαιριού.  To να βρεις όμως τη σωστή εσπαντρίγια, που να είναι καλαίσθητη, να «κάθεται» ωραία στο πόδι, που λέμε, να είναι ιδιαίτερη, σχεδόν μοναδική και να δίνει το απαραίτητα touch στο καλοκαιρινό σου στιλ, είναι μεγάλη υπόθεση. Ευτυχώς κορίτσια, ένα άλλο κορίτσι τα σκέφτηκε όλα αυτά! Είναι η Ελένη Αναστασιάδη, δημιουργός του brand nεnε, που μετρά μόλις δύο μήνες ζωής και απευθύνεται – με μεγάλη επιτυχία – σε όλους όσους αγαπούν το real boho lifestyle & όταν χειμωνιάζει τον μινιμαλισμό.  

Για κορίτσια boho στο στιλ αλλά και στην ψυχή!

Για κορίτσια boho στο στιλ αλλά και στην ψυχή!

Παραδοσιακό και το packaging. Logo Design: Δημήρης Βαγγέλης & Σίση Αναστασιάδη

Παραδοσιακό και το packaging. Logo Design: Δημήρης Βαγγέλης & Σίση Αναστασιάδη

«To ‘nεnε‘  γεννήθηκε το για να κάνει κάποια βασικά μας είδη , αλλιώς», λέει η Ελένη που ένιωθε καιρό τώρα την ανάγκη για έκφραση. Η αγάπη της για τη μόδα καλλιέργησε για πολλά χρόνια μέσα της την ιδέα ενός δικού της brand. Σήμερα καμαρώνει για την πρώτη της συλλογή που περιλαμβάνει 11 εσπαντρίγιες , η κάθε μία με διαφορετικό στυλ και όνομα.

Η δημιουργός, Ελένη Ανστασιάδη

Η δημιουργός, Ελένη Ανστασιάδη, με εσπαντρίγεις «Γιαγιά»

Τα 11 ζευγάρια εσπαντρίγιες της πρώτης συλλογής του brand

Τα 11 ζευγάρια εσπαντρίγιες της πρώτης συλλογής του brand

Και μια που είπαμε για το όνομα, αν ρίξει κανείς μια ματιά στη συλλογή θα παρατηρήσει πως, τα ζευγάρια με τις ιδιαίτερες boho και folklore λεπτομέρειες που θυμίζουν έντονα παραδοσιακά στοιχεία της χώρας μας, είναι «βαφτισμένα» με ευφάνταστα ονόματα. «Τα ονόματα στις εσπαντρίγιες είναι τελείως βιωματικά. Η μία έχει το όνομα μιας μεγάλης μου φοβίας  «Μόρα» , άλλη το όνομα του αγαπημένου μου νησιού «Πάτμος», άλλη τα σεμεδάκια της γιαγιάς μου, «Γιαγιά», άλλες έχουν όρους από τα νησιά μας. Το νησί για μένα αποτελούσε – και πάντα θα αποτελεί πηγή – έμπνευσης μιας και η αγάπη μου για τη θάλασσα και ο τρόπος ζωής εκεί είναι μεγάλη . Έτσι , με μόνο συνεργό τη φαντασία μου, προσπάθησα να ενσωματώσω πάνω σε μοντέρνα είδη , παραδοσιακά στοιχεία», μιλά με πάθος για τις δημιουργίες της η Ελένη Αναστασιάδη.

"Τζιβαέρι" -Φωτογραφία: Ήρα Ζιάρκα Ψάρρος

“Τζιβαέρι” -Φωτογραφία: Ήρα Ζιάρκα Ψάρρος

"Σαλόμι" -Φωτογραφία: Ήρα Ζιάρκα Ψάρρος

“Σαλόμι” -Φωτογραφία: Ήρα Ζιάρκα Ψάρρος

"Πλειάδες" -Φωτογραφία: Ήρα Ζιάρκα Ψάρρος

“Πλειάδες” -Φωτογραφία: Ήρα Ζιάρκα Ψάρρος

"Πάτμος", από το αγαπημένο νησί της Ελένης -Φωτογραφία: Ήρα Ζιάρκα Ψάρρος

“Πάτμος”, από το αγαπημένο νησί της Ελένης -Φωτογραφία: Ήρα Ζιάρκα Ψάρρος

Οι... "Μόρα" παραμονεύουν στο παράθυρο -Φωτογραφία: Ήρα Ζιάρκα Ψάρρος

Οι… “Μόρα” παραμονεύουν στο παράθυρο -Φωτογραφία: Ήρα Ζιάρκα Ψάρρος

"Μέανδρος" - Φωτογραφία: Ήρα Ζιάρκα Ψάρρος

“Μέανδρος” – Φωτογραφία: Ήρα Ζιάρκα Ψάρρος

"Χερουβίμ" -Φωτογραφία: Ήρα Ζιάρκα Ψάρρος

“Χερουβίμ” -Φωτογραφία: Ήρα Ζιάρκα Ψάρρος

"Γιαγιά" -Φωτογραφία: Ήρα Ζιάρκα Ψάρρος

“Γιαγιά” -Φωτογραφία: Ήρα Ζιάρκα Ψάρρος

"Δαλιδά" -Φωτογραφία: Ήρα Ζιάρκα Ψάρρος

“Δαλιδά” -Φωτογραφία: Ήρα Ζιάρκα Ψάρρος

Οι εσπαντρίγιες είναι φτιαγμένες ως επί το πλείστον από μετάξι και βαμβάκι και κατασκευάζονται φυσικά στην Ελλάδα. Το ‘nεnε’, ωστόσο, δε θα μείνει μόνο στα υποδήματα. Μπορεί να ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει 4 limited κομμάτια την επόμενη εβδομάδα για να αποχαιρετήσει το καλοκαίρι (όποτε να είστε συντονισμένες για να προλάβετε!), αλλά ετοιμάζει και μια minimal συλλογή ρούχων που θα είναι διαθέσιμα από μέρα σε μέρα.  Φτιαγμένα από λινό, βαμβάκι, μετάξι και κυρίως παραδοσιακά υφαντά από όλη την Ελλάδα, υπόσχονται μαζί με τις εσπαντρίγιες να σου χαρίσουν ένα υπέροχο total ‘nεnε’ καλοκαιρινό look.

"Μόρα" -Φωτογραφία: Ήρα Ζιάρκα Ψάρρος

“Μόρα” -Φωτογραφία: Ήρα Ζιάρκα Ψάρρος

https://youtu.be/CY-9VwjShT0

video teaser  – Πέτρος Κακούρος ( Sowl Creative Studio Λάρισα )

Το ‘nεnε’  μάλιστα, όπως λέει στην Popaganda η Ελένη, έχουν ταξιδέψει μέχρι και σε άλλη ήπειρο. «Ενδιαφέρον υπήρξε απο τη Ρωσία, πράγμα που είναι πολύ βασικό στις μέρες μας να ταξιδεύουν ελληνικά προιόντα στο εξωτερικό. Η Αθήνα, τα Ιωάννινα, η Μύκονος, η Κύπρος, η Λάρισα, η Ναύπακτος είναι απο τα μέρη που στηριξαν το ‘nεnε’ και το έκαναν να θέλει να τα βγάλει ασπροπρόσωπα και τα ευχαριστεί ! Ήταν μεγάλη ευλογία και τιμή η ανταπόκριση αυτή σε ένα brand που έχει ζωή 2 μήνες».

Το φθινόπωρο, η Ελένη Αναστασιάδη δεσμεύεται πως, έρχονται boho jackets και ότι ο χειμώνας μας  θα είναι αρκετά minimal και με oversized γραμμές.  Από τον Απρίλιο μάλιστα, θα βγουν νέα σχέδια εσπαντρίγιας,  καθώς και φολκλορικά καφτάνια και φορέματα  τα οποία θα είναι διαθέσιμα και στα ελληνικά νησιά.

POP TODAY
popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2023 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.