Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaΤΑΞΙΔΙ

Η HELLENIC SEAWAYS και η Popaganda σας πάνε διακοπές και σας κάνουν τα εισιτήρια δώρο!

Η HELLENIC SEAWAYS ταξιδεύει δύο τυχερούς σε όποιον προορισμό επιθυμούν οι ίδιοι.
fos0700595-960x640

Καιρό τώρα θέλατε να επισκεφθείτε το νησί των ονείρων σας αλλά δεν βρέθηκε η ευκαιρία; Μήπως σας έλειψε το μέρος που περάσατε πέρυσι τις καλύτερες καλοκαιρινές σας διακοπές; Ψάχνετε τρόπο να δείτε φίλους και συγγενείς στο χωριό που μεγαλώσατε; Αν οποιοσδήποτε ως τώρα παράγοντας σας κράταγε μακριά από το πολυπόθητο αυτό ταξίδι, η HELLENIC SEAWAYS σας έχει τη λύση. Εκτός από ένα άνετο και ασφαλές ταξίδι, η HELLENIC SEAWAYS κάνει δώρο σε δύο τυχερούς δύο διπλά εισιτήρια μετ’ επιστροφής προς όποιο προορισμό επιθυμούν οι ίδιοι. Καλά ακούσατε σας στέλνουν διακοπές σε όποιο ελληνικό νησί διαλέξετε. Επιθυμώντας πάντα το καλύτερο για το επιβατικό της κοινό, η HELLENIC SEAWAYS σας ταξιδεύει όπου θέλετε συμβάλλοντας με τέτοιο τρόπο ώστε οι φετινές διακοπές να είναι οι καλύτερες.

Hellenic_seaways_logo.svg

Η HELLENIC SEAWAYS είναι η μεγαλύτερη ελληνική ακτοπλοϊκή εταιρεία που δραστηριοποιείται στις θαλάσσιες μεταφορές επιβατών και φορτίων στην Ελλάδα και την ευρύτερη Μεσόγειο. Στόχος της είναι να προσφέρει στους επιβάτες της πρωτοποριακές υπηρεσίες, υψηλής ποιότητας εξυπηρέτηση και ασφάλεια πριν, κατά τη διάρκεια, αλλά και μετά το ταξίδι τους. Υπόσχεται στο επιβατικό της κοινό μια φιλική και άριστη εξυπηρέτηση, άνεση και πολυτέλεια στις ξενοδοχειακού τύπου υποδομές των πλοίων της και εγγυάται την ποιότητα των εδεσμάτων και ποτών/ αναψυκτικών που σερβίρονται στα καφέ και τα εστιατόρια των πλοίων της. Βασική της επιδίωξη είναι το επιβατικό κοινό να μείνει ευχαριστημένο από τις παροχές των πλοίων της, εξασφαλίζοντας την προτίμηση των υπηρεσιών της και τις επόμενες χρονιές. Το μόνο που απομένει είναι να δοκιμάστε την τύχη σας, διεκδικώντας τα διπλά εισιτήρια που χαρίζει σε συνεργασία με την Popaganda.

Η Popaganda και η HELLENIC SEAWAYS σου κάνουν δώρο τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια για τις καλοκαιρινές σου διακοπές! Για να είσαι ο ένας από τους δύο τυχερούς, κάνε Like, Comment και Share στο post του διαγωνισμού στο Facebook Page της Popaganda μέχρι την Τρίτη 2 Αυγούστου. Οι 2 τυχεροί θα ανακοινωθούν επίσης στο ίδιο post.

POP TODAY
popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2023 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.