Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaΜΟΔΑ

Οι συλλογές των We Are κουμπώνουν αβίαστα στον χαρακτήρα όσων τις φοράνε

Δυο αδέρφια ένωσαν την αγάπη τους για την μόδα και δημιούργησαν ένα από τα πιο ενδιαφέροντα ελληνικά brand μόδας των τελευταίων χρόνων.

Η Καλλιόπη και ο Πέτρος, τα αδέρφια Πετροζέλη είχαν πάντα κοινό την αγάπη τους για κάθε τι όμορφο. Η μόδα, το design, οι φωτογραφίες, ήταν πράγματα που πάντα τους ένωναν και έβρισκαν τρόπο να τρυπώσουν σε κάθε τους συζήτηση. Έτσι, δεν άργησαν να ενώσουν τα ενδιαφέροντά τους και να δημιουργήσουν το brand We Are, το οποίο γεννήθηκε ως ιδέα τον Νοέμβριο του 2019. Δυο μήνε αργότερα η πρώτη συλλογή ήταν ήδη γεγονός.

«Ο Πέτρος εργαζόταν ως freelance γραφίστας και έχει ένα design brand με limited edition t-shirts , την PTRSdesign Co. και η Καλλιόπη έχει σχεδόν 15ετή εμπειρία στον σχεδιασμό και κατασκευή ρούχων σε μεγάλες ελληνικές εταιρείες. Βρεθήκαμε και οι δύο ταυτόχρονα σε κομβικά σημεία επιλογών στα επαγγελματικά μας και νιώσαμε ότι τώρα ήταν η ευκαιρία μας! Η απόφαση πάρθηκε εν μία νυκτί, Νοέμβριος 2019,  και από τότε μέσα σε 2 μήνες καταφέραμε και δημιουργήσαμε την πρώτη μας καλοκαιρινή συλλογή! WE ARE, λοιπόν». 

Ο καθένας τους έχει αναλάβει το κομμάτι που γνωρίζει καλύτερα, ενώ το τελικό αποτέλεσμα προκύπτει πάντα από συζητήσεις και ανταλλαγή απόψεων. «Αυτό που θέλουμε είναι να δημιουργούμε ρούχα που να είναι χαρακτηριστικά της φιλοσοφίας μας γι’ αυτό και δίνουμε μεγάλη έμφαση στα δικά μας patterns και το σχεδιαστικό μέρος». Όλα τα prints σχεδιάζονται από τα δυο αδέρφια και έχουν πάντα να κάνουν με το θέμα της εκάστοτε συλλογής. Η συλλογή για το καλοκαίρι του 2020 έχει ως πηγή έμπνευσης την ζωή και το έργο της Frida Kahlo και αυτό γίνεται εμφανές σε όλα σχεδόν τα κομμάτια. «Η Frida ήταν , και συνεχίζει να είναι, σύμβολο δύναμης, πρωτοτυπίας και ακλόνητου πάθους. Η εξαιρετική της ζωή και τέχνη συνεχίζουν να επηρεάζουν και να μας εμπνέουν όλους να ακολουθήσουμε τα όνειρά μας και να ”ζωγραφίσουμε” την δική μας πραγματικότητα». 

Έντονα χρώματα, όγκοι και πλούσια υφάσματα είναι αυτά που χαρακτηρίζουν την καλοκαιρινή συλλογή των We Are. Φορέματα, πουκαμίσες και παντελόνες, δίνουν χρώμα και άποψη στη καθημερινότητα όποιας γυναίκας τα φοράει. Είναι κομμάτια που θα κάνουν τους γύρω σας να αναρωτιούνται από που τα αγοράσατε.

Τα We Are δεν θέλουν να υπηρετούν την εφήμερη μόδα, αντιθέτως θέλουν να γίνονται μέρος της καθημερινότητας όσων τα φορούν. «Μόδα είναι να φοράς αυτό που σε κάνει να νιώθεις όμορφη και δυναμική. Μόδα δεν είναι απαραίτητα το τελευταίο trend. Μόδα είναι η προσωπικότητα πίσω από το ρούχο. Δεν υπάρχει σωστό ή λάθος. Υπάρχει πειραματισμός και φαντασία. Έτσι και εμείς προσπαθούμε να δημιουργούμε ρούχα σκεπτόμενοι πρώτα, ”Θα το φόραγα;” ”Θα μου άρεσε;”, «Είναι άνετο και πρακτικό;». Σίγουρα υπάρχουν κάποιες χρωματικές και σχεδιαστικές τάσεις κάθε σεζόν που και εμείς τις παρακολουθούμε αλλά πάντα καταλήγουμε στο μότο μας : ”Δημιουργούμε αυτό που μας αρέσει”», λένε η Καλλιόπη και ο Πέτρος.

Τα We Are φοριούνται από το πρωί ως το βράδυ. Μπορείς να τα βάλεις στο γραφείο, αλλά και στο μπαρ που θα πας για ποτό. Δεν ακολουθούν κανόνες. Φτιάχνουν τους δικούς τους. Είναι all-day wear ρούχα που ανάλογα με τα αξεσουάρ που θα χρησιμοποιήσεις να τους δώσεις τον δικό σου χαρακτήρα. 

POP TODAY
popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2023 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.