Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaSPONSORED

5+2 Καρτ Ποστάλ με Μηνύματα Στον Ήλιο

Ο ήλιος ανατέλλει ξανά κι έχουμε επίσημη έναρξη της σεζόν. Σχεδιάσαμε πρωτότυπες ηλεκτρονικές καρτ-ποστάλ με #MinimataStonIlio για να καλέσεις την παρέα σου για Βόλτα στον Ήλιο με Πλωμάρι. Κατεβάστε ελεύθερα και μοιραστείτε επίσης ελεύθερα!
Εικονογράφηση: Κατερίνα Καραλή
Ούζο Πλωμαρίου

Ο καιρός άνοιξε και ξεκίνησε επίσημα η σεζόν ‘’Βόλτες στον Ήλιο με Παρέα και Πλωμάρι’’. Τα τραπεζάκια έξω στρώθηκαν, φοράμε τα φουτεράκια μας και να μαζευόμαστε σιγά-σιγά για βολτίτσες πάρκο – πλατεία – παραλία, σε καφέ και γραφικά καφενεία, για μεζεδάκια, κουσκούς και την ιεροτελεστία: Πλωμάρι.

Φέτος ας το κάνουμε λίγο διαφορετικά. Ας προσκαλέσουμε την παρέα μας για Βόλτα στον Ήλιο με Πλωμάρι, με #MinimataStonIlio, μηνύματα προσκλητικά, που θα φτιάξουμε μόνοι μας με δικά μας λόγια, στίχους τραγουδιών, ρίμες ή ακόμα και ατάκες από τις ταινίες που αγαπήσαμε, “χρωματίζοντας” τη στιγμή με έναν πιο παρεΐστικο, ζωντανό τρόπο.

Στην Popaganda σκεφτήκαμε και δημιουργήσαμε για εσάς 5+2 Καρτ Ποστάλ με διαφορετικά Μηνύματα στον Ήλιο που μπορείτε να κατεβάσετε ελεύθερα από το κομπιούτερ ή το κινητό σας και να τις χρησιμοποιήσετε επίσης ελεύθερα στα κοινωνικά δίκτυα, το Μessenger, το WhatsApp και όπου αλλού θέλετε, προσκαλώντας τους φίλους σας για Βόλτα στον Ήλιο με Πλωμάρι. Μπορείτε ακόμα να τις δείτε σαν πηγή έμπνευσης για να φτιάξετε τις δικές σας. 

Οι πέντε Καρτ Ποστάλ με Μηνύματα στον Ήλιο είναι για όλες τις ηλιόλουστες ουζοπεριστάσεις, ενώ σας έχουμε και μία για το Πάσχα και μία για την Πρωτομαγιά.

Κατεβάστε τις, και στην υγειά σας και ας ζήσουμε αυτό το ελληνικό καλοκαίρι επιτέλους ελεύθερα με #MinimataStonIlio !

Ούζο Πλωμαρίου

Καλό Πάσχα!

Ούζο Πλωμαρίου

Ούζο Πλωμαρίου

Καλή Πρωτομαγιά!

Ούζο Πλωμαρίου
Ούζο Πλωμαρίου
Ούζο Πλωμαρίου

Πως πίνεται το ούζο: H ιεροτελεστία

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το Ούζο Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου

POP TODAY
popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2022 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.