Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaΤΑ TIPS

Αν βρεθείς στη Δονούσα να μη φύγεις αν δεν φας στην Κόρη του Μιχάλη

Όταν θα επισκεφθείς ένα από τα πιο ωραία μπαλκόνια του Αιγάιου, αν φτιάχνει τηγανιτούς γίγαντες με σκορδαλιά και ντομάτα να τους ζητήσεις, δεν θα τους ξεχάσεις ποτέ.

Πηγή: Tripadvisor

Ποιο είναι το μεγαλύτερο πλεονέκτημα όταν επιλέγεις τη Δονούσα για διακοπές; Θα πω το ότι δεν χρειάζεται να θέτεις στόχους. Αν ας πούμε ένα πρωί ξυπνήσεις με όλο το βάρος που σου αφήνει ένα μεθυσμένο βράδυ στο κεφάλι και το στομάχι, δεν έγινε και κάτι αν απλά να κάτσεις στην παραλία χωρίς να κάνεις απολύτως τίποτα, δεν πρόκειται να μείνεις πίσω στη to do λίστα σου.  

Στο βολικό «πακέτο χαλάρωσης» που προσφέρει αυτή η μικρή Κυκλάδα περιλαμβάνεται και το πραγματικά νόστιμο φαγητό.

Το μέρος που πρέπει να επισκεφθείς γι’ αυτό είναι ένα υπέροχο μπαλκόνι στο Αιγαίο με δημιουργική κουζίνα και μερικά πολίτικα στοιχεία.

Η Κόρη του Μιχάλη πάει ένα βήμα πιο πέρα την παραδοσιακή κουζίνα των Κυκλάδων βάζοντας τις δικές της ευφάνταστες πινελιές σε αυτή. Κι αν με το που διαβάσατε «δημιουργική κουζίνα» πάει το μυαλό σας σε γκουρμέ περιβάλλον, εδώ μιλάμε για ταβέρνα η οποία μπορεί βέβαια να διεκδικήσει γαστρονομικά βραβεία, χωρίς υπερβολή. 

Μια μερίδα τηγανιτούς γίγαντες παρακαλώ.

Τι θα φας εκεί; Χειροποίητα πεϊνιρλί, ντόπια κρέατα, σαλάτα με σταφύλια και κατσικίσιο τυρί, κυκλαδίτικη λαδένια, ένα διαφορετικό παστίτσιο- χάρμα ουρανίσκου με μανιτάρια και κρέμα φέτας χάρμα, τυρόπιτα με σπιτική μαρμελάδα και ό,τι έχει φανταστεί εκείνη τη μέρα η κουζίνα. Αν έχει τηγανιτούς γίγαντες με σκορδαλιά και ντομάτα να τους ζητήσεις, δεν θα τους ξεχάσεις ποτέ. 

POP TODAY
popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2022 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.