Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaWELLNESS

Στο Studio Pilates ”The Art Of Control”, η ευεξία έχει πρωταγωνιστικό ρόλο

Σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο κέντρο της Αθήνας, η Νικόλ Κούτση φέρνει την φιλοσοφία της αυθεντικής μεθόδου pilates, στους λάτρεις της γυμναστικής, αλλά και σε όσους θέλουν να την βάλουν στη ζωή τους.

Τα τελευταία χρόνια βλέπουμε όλο και περισσότερο κόσμο να στρέφεται στην γυμναστική και να αναζητά τρόπους να φροντίζει πια όχι μόνο το πνεύμα του, αλλά και το σώμα του, αν και πολλές φορές αυτά τα δυο πάνε μαζί, για ένα ακόμα καλύτερο αποτέλεσμα. Ανά καιρούς βλέπουμε διάφορα είδη άσκησης να γίνονται trend και πολλοί είναι εκείνοι που θέλουν να δοκιμάσουν τις αντοχές τους, αλλά και να δουν τι αποτελέσματα θα έχουν. Βέβαια, υπάρχουν και αυτά τα είδη άσκησης που έχουν πια φανατικούς θαυμαστές και από trend έχουν γίνει κλασικά, αφού τα αποτελέσματα είναι σχεδόν δεδομένα πια, ειδικά αν τους αφοσιωθείς και απευθυνθείς στους κατάλληλους ανθρώπους. Από τους πιο δημοφιλείς τρόπους εκγύμνασης εδώ και πολλές δεκαετίες είναι το pilates, με πολλούς θαυμαστές και στην χώρα μας. 

Φωτογραφία: Κλεάνθης Μητσιούλης

Το Studio Pilates ”The Art Of Control” άνοιξε τις πόρτες του το 2003 και από τότε δεν έχει σταματήσει να μεταφέρει την φιλοσοφία του pilates στους κατοίκους της Αθήνας που θέλουν αυτό το κάτι παραπάνω από την γυμναστική τους. Σε έναν χώρο 120 τ.μ. που περικλείεται γύρω-γύρω από μεγάλα παράθυρα, με τον αέρα να ανανεώνεται συνεχώς, η Νικόλ Κούτση διδάσκει την αυθεντική μέθοδο του Joseph Pilates.

Αφού ασχολήθηκε χρόνια με τον χορό και ως δασκάλα, όχι μόνο ως χορεύτρια, η Νικόλ Κούτση αποφάσισε να αφιερωθεί στο pilates και να φέρει την φιλοσοφία του και στην Αθήνα. Από τις αρχές τις δεκαετίας του 2000 έχει παρακολουθήσει πλήθος μαθημάτων και σεμιναρίων και πιο συγκεκριμένα, εκπαιδεύτηκε δίπλα στην Romana Kryzanowska στην Νέα Υόρκη, καθώς επίσης και από ένα σύνολο εξαιρετικών εκπαιδευτών της συγκεκριμένης μεθόδου. Συνεχίζει όμως, να θέλει να εξελίσσεται, ακόμα και σήμερα, παρά τα σχεδόν 20 χρόνιας εμπειρίας που έχει πια. 

Φωτογραφία: Κλεάνθης Μητσιούλης

Φωτογραφία: Κλεάνθης Μητσιούλης

Το Studio Pilates ”The Art Of Control” είναι απόλυτα εξειδικευμένο τόσο στο απλό, κλασσικό “Matwork”, τις ασκήσεις εδάφους δηλαδή, αλλά έχει παράλληλα και τον απαραίτητο, γνήσιο εξοπλισμό που απαιτείται όσον αφορά στο ασκησιολόγιο στα “Equipment”, δηλαδή στα όργανα. Τα μαθήματα ρυθμίζονται κάθε φορά ανάλογα με τις ανάγκες των ασκούμενων, ενώ ακόμα και τα ομαδικά μαθήματα δεν ξεπερνούν τα έξι άτομα, γεγονός που σημαίνει πως σε κάθε μάθημα θα έχετε την κατάλληλη προσοχή που απαιτείται για να γίνουν σωστά οι ασκήσεις και να φέρουν τα επιθυμητά αποτελέσματα. Βέβαια, εκτός από τα ομαδικά μαθήματα των 6 ατόμων, υπάρχουν και τα μαθήματα που γίνονται σε δυάδες, αλλά και οι ατομικές συνεδρίες. Το στούντιο βρίσκεται στο κέντρο της πόλης, γεγονός που κάνει την πρόσβαση σε αυτό ιδιαίτερα εύκολη, ενώ μαθήματα γίνονται τόσο τις πρωινές, όσο και τις απογευματινές ώρες. Ο χώρος είναι πλήρως εξοπλισμένος από την εταιρεία κατασκευής εξοπλισμού pilates, GRATZ Industries, εξασφαλίζοντας έτσι, τα καλύτερα μηχανήματα για την καλύτερη δυνατή απόδοση. Μάλιστα, λόγω των συνθηκών που επικρατούν τους τελευταίους μήνες, ανάμεσα στα μηχανήματα έχουν τοποθετηθεί και ειδικά πάνελ πλέξιγκλας, για να εξασφαλίζεται η υγεία όσων παρακολουθούν τα μαθήματα. 

Φωτογραφία: Κλεάνθης Μητσιούλης

Η Νικόλ Κούτση

Η αυθεντική «μέθοδος» pilates που διδάσκουν στο ”The Art Of Control”, απευθύνεται σε όλους, ενώ το studio είναι εξειδικευμένο και μπορεί να αναλάβει κάθε περίπτωση με όποια τυχόν ευαισθησία. Η μέθοδος αυτή είναι κατάλληλη για ανθρώπους κάθε ηλικίας και φυσικής κατάστασης, διότι είναι προσαρμόσιμη στις δυνατότητες του καθενός, χωρίς να χάνονται τα ωφέλη και την προσπάθεια που απαιτείται. Πιο συγκεκριμένα, η μέθοδος pilates είναι ένα μοναδικό σύνολο με πάνω από 500 ασκήσεις, οι οποίες σκοπό έχουν να προσφέρουν ενδυνάμωση, ελαστικότητα και σταθερότητα στο σώμα. Γι’ αυτό λοιπόν, είναι κατάλληλη για ανθρώπους που κάνουν καθιστική ζωή, αλλά και για όσους είναι εξαιρετικά δραστήριοι και οπαδοί της καλής φυσικής κατάστασης. Είτε αθλείστε χρόνια, είτε θέλετε να βάλετε τώρα την άθληση στην ζωή σας και ψάχνετε αυτό που ταιριάζει περισσότερο σε εσάς, στο Studio Pilates ”The Art Of Control”, θα μπορέσουν να σας προσφέρουν αυτό που αναζητάτε, αφού είναι ένας πλέον καταρτισμένος χώρος σε αυτό που προσφέρει με απόλυτη εξειδίκευση πάνω στο αντικείμενο.  

Φωτογραφία: Κλεάνθης Μητσιούλης

Studio Pilates ”The Art Of Control”
Διεύθυνση: 3ης Σεπτεμβρίου 56  
Τηλέφωνο: 210-8225193
E-mail. info@studio-pilates.gr
Instagram: pilates_nikol

Facebook: Nikol Koutsi, Studio Pilates,The Art of Control

 
POP TODAY
popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2022 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.