Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaSPONSORED

Το Dine Athens by Alpha Bank ανοίγει για 6η φορά τις πόρτες των καλύτερων εστιατορίων στην Αθήνα

Το Restaurant Week της πρωτεύουσας επιστρέφει και μας καλεί να βγούμε ξανά για φαγητό. Μέχρι και τις 17 Απριλίου, μπορείς να διαλέξεις το μενού που σου ταιριάζει σε ένα από τα 100 εστιατόρια της πόλης.

Από την ελληνική δημιουργική, μέχρι τη διεθνή πειραματική και vegetarian-vegan κουζίνα, το Dine Athens by Alpha Bank σε συνεργασία με τη Mastercard προσφέρει επιλογές εστιατορίων, στα οποία θα μπορείς για 3 εβδομάδες να απολαύσεις ό,τι τραβάει η όρεξή σου, σε προνομιακές τιμές. Πιο συγκεκριμένα, μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα στη μεγάλη ποικιλία διαφορετικών ειδών κουζίνας: Ασιατική, Γαλλική, Ελληνική, Μεσογειακή, Ιταλική, Fusion, Περουβιανή, Τσέχικη-Σλοβάκικη. Διάλεξε το αγαπημένο σου εστιατόριο, το μενού που ταιριάζει στο γούστο σου και τις γευστικές εμπειρίες που θέλεις να αποκτήσεις, και κάνε κράτηση.  Και εάν έχεις και κάρτα Alpha Bank Mastercard, τότε μπορείς να επωφεληθείς από επιπλέον έκπτωση 10%!

Τι άλλο μπορείς να κάνεις στο 6ο Restaurant Week, την απόλυτη γαστρονομική εκδήλωση της πόλης, εφόσον έχεις κάρτα Alpha Bank Mastercard; Να συμμετέχεις σε μαθήματα, να γνωρίσεις διάσημους σεφ και να ζήσεις μοναδικές εμπειρίες. Δύο celebrity chefs θα μοιραστούν μαζί σου τα μυστικά και την ιστορία τους και θα μιλήσουν για τις διαφορετικές εστιατορικές κουλτούρες, προσφέροντας μάλιστα μενού έκπληξη.

Επιπλέον, στα Wine Tasting Journeys, μπορείς να κάνεις masterclasses οινογευσίας με οικοδεσπότη τον Άγγελο Ιατρίδη, ιδιοκτήτη του Κτήματος Άλφα. Αυτά τα ταξίδια οινογευσίας είναι σχεδιασμένα ειδικά για λιγοστούς οινόφιλους και θα λάβουν χώρα στο Delta στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος. Παράλληλα, η γαστρονομία συναντά την τέχνη και τον πολιτισμό, μέσα από private tours και ειδικά σχεδιασμένα μενού, προσφέροντας μοναδικές Dine Art Experiences στο Μουσείο Μπενάκη.

Το Dine Athens από την Alpha Bank σε συνεργασία με τη Mastercard επιστρέφει και σας καλεί ξανά για φαγητό, με περισσότερα από 100 εστιατόρια να μπαίνουν στους ρυθμούς της μεγαλύτερης γαστρονομικής γιορτής της πόλης και προνομιακά μενού των 15€, 30€ και 60€, αλλά και ειδικά μενού των 80€ στα εστιατόρια με αστέρι Michelin. Ο σκοπός του θεσμού είναι να γνωρίσουμε τα εστιατόρια της πόλης, μέσα από τα ειδικά διαμορφωμένα εκπτωτικά μενού. Οι δε κάτοχοι καρτών Alpha Bank Mastercard μπορούν να τα απολαύσουν με επιπλέον 10% έκπτωση, αλλά και να πάρουν μέρος σε αποκλειστικές γευστικές εμπειρίες, όπως το Celebrity Chef Dining Experiences. 

Και αυτή τη φορά, το Dine Athens  στηρίζει τους σκοπούς της Μη Κερδοσκοπικής Οργάνωσης “Μπορούμε” και του προγράμματος “Καμία Μερίδα Φαγητού Χαμένη”. 

Η διαδικασία κράτησης: 

Μέσα από το dineathens.gr, επιλέγοντας εστιατόριο στην αντίστοιχη ενότητα, προχωράς στην κράτηση απλά ακολουθώντας τα βήματα. Εναλλακτικά, κρατήσεις γίνονται και τηλεφωνικά μέσω του 8out, στο 211-108-2920 (Δευτέρα – Παρασκευή 11:00–19:00 και Σάββατο – Κυριακή 11:00 – 17:00 με αστική χρέωση). 

POP TODAY
popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2023 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.