Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaLIFE

Ήρθε καιρός για χουχούλιασμα, έρχεσαι σπίτι για ταινία;

Και θα το κάνουμε "The Freestyle" way. Με τον ντιζαϊνάτο και φορητό projector που χαρίζει καθηλωτικές εμπειρίες και μπορείς να τον πάρεις μαζί σου όπου κι αν πας, αφού προσαρμόζεται σε όλες τις συνθήκες.
ταινία The Freestyle Projector Samsung

Διαφημιστική καταχώρηση της Samsung Electronics Ελλάς Μ.Α.Ε.

Να σε γαργαλάει η μυρωδιά των φρεσκοψημένων ποπ κορν που έχεις στο χέρι, να κάθεσαι στις μαξιλάρες του σπιτιού σου και να απολαμβάνεις μια αγαπημένη σου ταινία σε… μεγάλες διαστάσεις και ποιότητα που ρίχνει σαγόνια. Παίρνεις μόνο το “The Freestyle” και μπαίνεις στο κλίμα. Τι είναι το “The Freestyle”; Ένας νέος φορητός projector που σου προσφέρει διασκέδαση χωρίς όρια, όπου κι αν βρίσκεσαι.

Είναι μικρός, smart κι ελαφρύς που χωράει στο χέρι, για να μπορείς να τον πάρεις μαζί σου και να απολαύσεις στη μεγάλη οθόνη ό,τι έχεις βάλει στο νου σου.  Η αυτόματη ρύθμιση εικόνας θα βοηθήσει στο να εστιάζει και να παραμένει ίσια η οθόνη σε οποιαδήποτε επιφάνεια, από ένα τοίχο σε μια ταράτσα έως τη σκηνή στο κάμπινγκ. 

ταινία The Freestyle Projector Samsung

Και για να μην μπεις στην διαδικασία ή να πρέπει να ψάχνεις για πρίζες και πολύμπριζα, μπορείς να το συνδέσεις σε εξωτερική μπαταρία (με έξοδο USB-PD και 50W/20V ή παραπάνω) και να απολαύσεις ξέγνοιαστα την ταινία ή ακόμη και τη μουσική, που θες να νιώσεις με όλες σου τις αισθήσεις. Γιατί το ενσωματωμένο ηχείο 360 μοιρών τού “The Freestyle” προσφέρει πλούσιο ήχο, για να ζεις εσύ και όλη η παρέα σου μια καθηλωτική εμπειρία ήχου, από όποια πλευρά και αν κάθεστε. 

Επιπλέον για να γίνουν τα πράγματα ακόμη πιο άνετα, δεν χρειάζεται καν να σηκωθείς από τις μαξιλάρες, καθώς μέσω του mobile mirroring, μπορείς να προβάλλεις το κινητό σου στη μεγάλη οθόνη με τη χρήση της εφαρμογής SmartThings για Android και iOS, ή το AirPlay 2 για συσκευές της Apple. Αφέσου λοιπόν σε αυτό το μαγικό οπτικοακουστικό ταξίδι και ζήσε μια πλήρως μεταμορφωτική εμπειρία, μαζί με τα φιλαράκια σου. Οι δυνατότητες του “The Freestyle” είναι πάρα πολλές.

Αν θέλεις να αλλάξεις λίγο το χώρο και να το γυρίσεις σε party, τότε μπορείς μέσω του ambient mode να μεταμορφώσεις το χώρο σου σε αυτό που ονειρεύεσαι. Απλά επιλέγεις φωτισμό, πρίσμα και εικόνα ή προβάλλεις μία φωτογραφία δικής σου επιλογής και επιστρέφεις στη συζήτηση ή το χορό. 

Life-changing ίσως να το χαρακτήριζε κάποιος boomer απευθυνόμενος στη Gen-Z, γιατί το να μπορείς να φτιάξεις το δικό σου home theater με εικόνα έως και 100 ίντσες, είναι πλέον παιχνιδάκι.

Εσύ, απλά πατάς το play και το “The Freestyle” αναλαμβάνει τα υπόλοιπα. Πότε θα κανονίσεις την επόμενη προβολή;

POP TODAY
ΠΡΟΣΩΠΑ
ΤΕΧΝΕΣ
LIFE
popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2022 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.