Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaLIFE

Ξέρεις πως συνέβαλες στην δωρεά δεκάδων χιλιάδων σχολικών γευμάτων;

Έχεις κάρτα Mastercard® και χρησιμοποιείς το efood για το delivery του φαγητού σου; Έτσι, συνεισέφερες στο Παγκόσμιο Πρόγραμμα Σίτισης του ΟΗΕ και ταυτόχρονα απέκτησες πρόσβαση σε μια σειρά από μεγάλα δώρα και κουπόνια δωρεάν φαγητού.
Sponsored content
σίτιση delivery efood mastercard δώρα κουπόνια

Οι δείκτες του ρολογιού ακούγονταν όλο και πιο έντονα. Κόντευε μεσημέρι και το στομάχι σου γουργούριζε. Ήθελες να παραγγείλεις ένα νόστιμο tacos, ένα ιδιαίτερο sushi ή ένα κλασικό σουβλάκι; Μπήκες στο efood και παρήγγειλες ένα άχαστο burger τελικά, συλλέγοντας ταυτόχρονα πόντους και κάνοντας “level up”. Χωρίς να το ήξερες από πριν, διεκδικούσες μία σειρά από ξεχωριστά δώρα και κουπόνια.

Το φαγητό για πολύ κόσμο αποτελεί μία από τις πιο εκφραστικές γλώσσες της αγάπης, διότι φτιάχνοντας ή παραγγέλνοντας φαγητό για το άλλο σου μισό ή την οικογένεια και τους φίλους σου, έδειχνες την φροντίδα και την αγάπη σου προς αυτούς. Τώρα το φαγητό έγινε και γλώσσα της προσφοράς και της συνεισφοράς προς τον διπλανό. 

Πώς; Με τη Mastercard και το efood που υλοποίησαν για ακόμη μία χρονιά, το επιτυχημένο πρόγραμμα “Level Up with Mastercard”, ειδικά για τους κατόχους των καρτών της και χρήστες της Νο 1 υπηρεσίας delivery στην Ελλάδα. 

Τί είναι το “Level Up with Mastercard”; Πρόκειται για ένα πρωτότυπο πρόγραμμα επιβράβευσης, που δίνει τη δυνατότητα στους κατόχους καρτών Mastercard και χρήστες του efood, να συμμετέχουν σε διαγωνισμούς, με έπαθλα κουπόνια φαγητού και μεγάλα δώρα, ενώ ταυτόχρονα, συμβάλλουν στο Πρόγραμμα Σίτισης του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών, δωρίζοντας γεύματα, με κάθε συναλλαγή τους.

Οι συμμετέχοντες, μεταξύ τους και εσύ, μπορούσαν από την 1η  Σεπτεμβρίου έως και τις 30 Νοεμβρίου, να κερδίσουν αρκετά διαφορετικά έπαθλα όπως είναι κουπόνια φαγητού και ξεχωριστά δώρα.

Περισσότεροι από 200.000 χρήστες συμμετείχαν στο φετινό Level up with Mastercard και έτσι εκδόθηκαν πάνω από 115.000 κουπόνια φαγητού. Παράλληλα, με τη συμμετοχή των χρηστών, δωρίστηκαν 1.250.000 σχολικά γεύματα μέσα από το πρόγραμμα World Food Programm από τη Mastercard.

Συγκεκριμένα, από την 1η Σεπτεμβρίου έως και τη λήξη της ενέργειας, η Mastercard για κάθε συναλλαγή που πραγματοποιούσαν οι κάτοχοι των καρτών της, δώριζε θρεπτικά γεύματα στο World Food Program, το Παγκόσμιο Πρόγραμμα Σίτισης του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών.

Μέσα από αυτήν τη σχέση μόνο κερδισμένος μπορεί να βγει κανείς, καθώς συνεχίζει να μοιράζει δώρα και χαμόγελα, κάθε μα κάθε φορά!

POP TODAY
popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2023 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.