Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaNEWS
24.03.2023

7 πράγματα που κάποτε ήταν cool, αλλά όχι πια

Σύμφωνα με το reddit...
7 πράγματα που κάποτε ήταν cool, αλλά όχι πια

Το να στρέφεσαι σε μία ιστοσελίδα για το τι είναι cool είναι ένα επικίνδυνο παιχνίδι. Οι ιστοσελίδες εκ φύσεως φροντίζουν να ανταποκρίνονται σε αυτά που θέλει να ακούσει ο κόσμος. Αλλά το reddit; Είναι μία ιστοσελίδα όπου το κοινό ψηφίζει σχόλια και προτάσεις. Είναι κατά τι δημοκρατικό.

Μία πρόσφατη δημοσίευση ζήτησε από τους χρήστες να απαντήσουν για πράγματα που έχουν βγει εκτός μόδας.

Κάποιες από τις προτάσεις ήταν σωστές:

1. Το να σπρώχνεις ανθρώπους σε πισίνες

Οι προσωπικές ηλεκτρονικές συσκευές κατέστρεψαν αυτήν τη μόδα μια για πάντα.

2. Το Facebook

Δεν υπάρχει καμία πρωτοπορία στο να έχουμε μια κοινωνική ζωή διαδικτυακά πλέον. Πολλοί άνθρωποι συμφώνησαν ότι ο cool παράγοντας είχε αφαιρεθεί από την πανταχού παρουσία αυτού και των διαφημίσεων. Όπως έγραψε κάποιος, χρησιμοποιείται περισσότερο για να ακολουθούμε συγκροτήματα παρά για να γράφουμε στους τοίχους.

«Βλέπω το Facebook σαν εργαλείο τώρα. Είναι χρήσιμο για να διοργανώνεις εκδηλώσεις και είναι βασικά ένα βιβλίο επαφών online.»

3. “Keep calm and…”

Πάνω από 2 εκατ. αντίγραφα αφισών με το περίφημο μήνυμα ‘Keep calm and carry on’ είχαν εκτυπωθεί, αλλά δεν είχαν εγκριθεί για άμεση προβολή και έτσι κρατήθηκαν στις αποθήκες για να χρησιμοποιηθούν μετά…

4. Οι γλαφυρές διασκευές

Αυτό προκάλεσε μεγάλη συζήτηση για το μέλλον των ιδεών στο Χόλυγουντ, των μορφών και των blockbuster προϋπολογισμών. Η διακωμώδηση του όλου θέματος μπορεί να περιληφθεί στις εξής γραμμές:

«Μήπως να κάναμε μία διασκευή του “Μπανάνες με Πυτζάμες” αλλά να είναι μια αποπνικτική διερεύνηση της σκοτεινής πλευράς της πορνείας στην λάθος μεριά του μπωλ με τα φρούτα;» Βασικά, ίσως αυτό να έχει κάποιες δυνατότητες.

5. Το γραπτό κείμενο

Πρόσεχε emoji, θα έρθει κι η σειρά σου.

6. Βραχιολάκια σιλικόνης για φιλανθρωπικούς σκοπούς

Το South Park μάλλον έπαιξε καθοριστικό ρόλο σε αυτό με την σάτιρα της διαμάχης με τον Λανς Άρμστρονγκ.

7. Το μακρύ μούσι

Λίγη τριχοφυΐα στο πρόσωπο είναι συνηθισμένη και ένα καλά τριμαρισμένο μούσι μπορεί να μοιάζει επαγγελματικό και καθαρό.

Πηγή: Independent

popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2023 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.