Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaNEWS
24.03.2023

Αυτά είναι μερικά από τα πιο αγαπημένα καταστήματα ρούχων των χορευτών!

Βρήκαμε και σας συστήνουμε τα τρία πιο αγαπημένα μαγαζιά των χορευτών της Αθήνας, τα οποία έχουν γράψει τη δική τους ιστορία στην dance κουλτούρα της πόλης μας.
Αυτά είναι μερικά από τα πιο αγαπημένα καταστήματα ρούχων των χορευτών!

Εμείς βρήκαμε τα τρία πιο αγαπημένα μαγαζιά των χορευτών της Αθήνας, τα οποία έχουν γράψει τη δική τους ιστορία στην dance κουλτούρα και σας τα παρουσιάζουμε.

Remember

Το κατάστημα ρούχων και αξεσουάρ Remember, του σχεδιαστή και γλύπτη Δημήτρη Τσουανάτου, βρίσκεται στην Αδριανού 79, στην Πλάκα και μας θυμίζει χρόνια τώρα πως κάποτε το punk ζούσε και βασίλευε στην Αθήνα! Το θρυλικό Remember μετράει 36 χρόνια ιστορίας κι έχει ντύσει μερικούς από τους πιο διάσημους καλλιτέχνες του κόσμου, οπως η Debbie Harry, ο Bruce Dickinson, οι Scorpions, η Daryl Hannah, οι Iron Maiden, οι Sex Pistols, οι Queen, ο Nick Cave, οι Pearl Jam, οι WASP και πρόσφατα η Lana Del Rey! Στο Remember δεν ψωνίζουν μόνο οι πιο extreme τύποι της Αθήνας αλλά και αμέτρητοι χορευτές, κυρίως της rap σκηνής! Εκεί θα βρεις τα πιο περίεργα vintage ρούχα που σε ταξιδεύουν σε μια άλλη εποχή. Πέρα από τις δημιουργίες του Δημήτρη, όλο το team επισκέπτεται συχνά το Λονδίνο, αναζητώντας εκκεντρικά, μη μεταχειρισμένα, μοναδικά κομμάτια.

Εάν είστε περίεργοι να μάθετε από ποια άλλα μαγαζιά ψωνίζουν οι χορευτές της πόλης σας, κλικάρετε εδώ..

popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2023 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.