Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaNEWS
02.02.2023

Το AQUA Carpatica θα βρεθεί στη Θεσσαλονίκη και θα προσφέρει ασυναγώνιστης γεύσης καφέ

Μέρες αφιερωμένες στον καφέ έρχονται στο All About Café στην Θεσσαλονίκη και το AQUA Carpatica δεν θα μπορούσε να απουσιάζει!
Το AQUA Carpatica θα βρεθεί στη Θεσσαλονίκη και θα προσφέρει ασυναγώνιστης γεύσης καφέ

Το νερό θαύμα από τα Καρπάθια Όρη, θα παρευρεθεί στη διεθνή έκθεση Hotelia Helexpo που θα πραγματοποιηθεί στην Θεσσαλονίκη στις 18 έως τις 20 Νοεμβρίου 2022. Στο περίπτερο του AQUA Carpatica εκτός από γευστική δοκιμή, οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να μάθουν τα πάντα γύρω από το AQUA Carpatica – το μοναδικό νερό στον κόσμο με μηδέν νιτρικά (Φυσικώς Ανθρακούχο) ή σχεδόν μηδέν νιτρικά (Φυσικό Μεταλλικό) καθώς και για τις επιπτώσεις που έχουν για την υγεία μας. 

Στα πλαίσια της έκθεσης θα πραγματοποιηθεί και το «All About Café», μια καινοτόμα ενότητα αφιερωμένη στον καφέ. Κατά τη διάρκεια του «All About Café» επαγγελματίες και λάτρεις του καφέ θα έχουν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν, να παρακολουθήσουν workshops αλλά και να ανταλλάξουν απόψεις για την εξέλιξη του καφέ στις μέρες μας. Στα Workshops που θα πραγματοποιηθούν, τη σκυτάλη παίρνουν καταξιωμένοι επαγγελματίες που έχουν ξεχωρίσει στο χώρο του καφέ και διακεκριμένοι Baristas, οι οποίοι θα μεταδώσουν τις γνώσεις τους σχετικά με τον καφέ. Το AQUA Carpatica παρέα με τον διάσημο Executive Barista Trainer, Coffee Consultant & WCE Certified Judge, Βαλάντη Λαμπριανίδη (Valenio) θα παραδώσουν ενδιαφέρον σεμινάριο με θέμα «Quality water makes tasteful coffee». Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου ο Valenio θα μιλήσει για τη σημασία του νερού στον καφέ και πόσο επηρεάζει τη γεύση του.

www.aquacarpatica.gr

popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2023 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.