Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaNEWS
04.02.2023

Φυσικά Fysika: Μια έκθεση για κρασιά μηδενικών ή ελαχίστων παρεμβάσεων

Το Φυσικά Fysika, η πρώτη έκθεση που ασχολείται αποκλειστικά με κρασιά ελαχίστων ή μηδενικών παρεμβάσεων θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2022 στην Θεσσαλονίκη στο παλιό κτίριο της ΧΑΝΘ.
Φυσικά Fysika: Μια έκθεση για κρασιά μηδενικών ή ελαχίστων παρεμβάσεων

Οινοποιεία από όλη την χώρα όπως το Κτήμα Αφιανές από την Ικαρία, η Χλόη Χατζηβαρύτη από τη Γουμένισσα, η Οικογένεια Γεώργα από τα Σπάτα και το Οινοποιείο Κοντοζήση από την Καρδίτσα μεταξύ πολλών άλλων, θα φέρουν τα κρασιά τους στο ιστορικό γήπεδο μπάσκετ της ΧΑΝΘ, το οποίο θα μεταμορφωθεί σε γιορτή του φυσικού κρασιού.

Μέσα σε μια μέρα θα δοκιμάσετε πάνω από 80 κρασιά ήπιων παρεμβάσεων από 30 ελληνικά οινοποιεία και θα γνωρίσετε τους δημιουργούς τους. Τα κρασιά τους είναι βιολογικά, βιοδυναμικά, με ελάχιστα ή καθόλου πρόσθετα. Είναι αγνά, φιλικά προς το περιβάλλον και πάνω απ’ όλα πολύ νόστιμα!

Το Φυσικά Fysika θέλει να προβάλλει τα ελληνικά κρασιά που προέρχονται από μικρά οινοποιεία και παραγωγούς με καλές πρακτικές προς τη γη, το περιβάλλον και τον άνθρωπο αλλά πάνω απ’όλα θέλει να αναδείξει το πραγματικά καλό κρασί. 

Η έκθεση θα πραγματοποιείται 2 φορές τον χρόνο, το φθινόπωρο στη Θεσσαλονίκη και την άνοιξη στην Αθήνα και είναι μια σύμπραξη του Τανίνη Αγάπη Μου και της Oenosophy

Ο πλήρης κατάλογος των οινοποιείων που θα συμμετάσχουν και η έναρξη της προπώλησης θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες. 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το fysikafysika.gr και το @fysikafysika

Υπό την αιγίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης

popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2023 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.