Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaNEWS
24.03.2023

Άκαρπες οι έρευνες για τον σμηναγό του Phantom

Οι έρευνες θα συνεχιστούν και τις επόμενες ημέρες και για τουλάχιστον άλλες 48 ώρες, όπως ορίζουν τα σχετικά πρωτόκολλα.
Άκαρπες οι έρευνες για τον σμηναγό του Phantom

Τρίτη μέρα ερευνών σήμερα για τον Ευστάθιο Τσιτλακίδη, κυβερνήτη του μοιραίου F-4 Phantom II, το οποίο κατέπεσε προχθές κατά τη διάρκεια δύσκολης εκπαιδευτικής πτήσης στον Κυπαρισσιακό κόλπο, όπου βρέθηκε νεκρός ο συγκυβερνήτης, ο 29χρονος υποσμηναγός Μάριος-Μιχαήλ Τουρούτσικας. 

Μέχρι αργά το βράδυ δεν υπήρξε κάποιο αποτέλεσμα στην επιχείρηση για τον εντοπισμό του σμηναγού με αποτέλεσμα, όσο περνούν οι ώρες, να σβήνουν οι ελπίδες να βρεθεί ζωντανός.

Από την ηγεσία του ΓΕΕΘΑ τονίζεται ότι οι έρευνες θα συνεχιστούν και τις επόμενες ημέρες και για τουλάχιστον άλλες 48 ώρες, όπως ορίζουν τα σχετικά πρωτόκολλα.

Στις έρευνες συμμετέχουν δύο δύτες από την Κινητή Ομάδα Συντήρησης Υποβρύχιων και Θαλάσσιων Εγκαταστάσεων της Πολεμικής Αεροπορίας, και τρία στελέχη από τα «κομάντο» της 31ης Μοίρας Επιχειρήσεων Ερευνας-Διάσωσης. Μέχρι στιγμής έχουν συλλεχθεί αρκετά κομμάτια της ατράκτου του μοιραίου αεροσκάφους ενώ πολλά έχουν βυθιστεί.

popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2023 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.