Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaNEWS
29.09.2023

Δίκη Χρυσής Αυγής – Κατάθεση αστυνομικού: «Ο Φύσσας σήκωσε τη μπλούζα και μου έδειξε ποιος τον μαχαίρωσε»

Τα τελευταία λεπτά του Παύλου Φύσσα περιέγραψε στη δίκη της Χρυσής Αυγής, μάρτυρας που ήταν στην ομάδα των οκτώ αστυνομικών που έλαβαν εντολή να μεταβούν στο Κερατσίνι το βράδυ της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα.
Δίκη Χρυσής Αυγής – Κατάθεση αστυνομικού: «Ο Φύσσας σήκωσε τη μπλούζα και μου έδειξε ποιος τον μαχαίρωσε»

Τα τελευταία λεπτά του Παύλου Φύσσα περιέγραψε στη δίκη της Χρυσής Αυγής, μάρτυρας που ήταν στην ομάδα των οκτώ αστυνομικών που έλαβαν εντολή να μεταβούν στο Κερατσίνι το βράδυ της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα.

Όπως είπε ο μάρτυρας, στη δίκη που διεξάγεται στο Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων, η ομάδα του έλαβε σήμα για την καφετέρια «Κοράλι» αλλά φτάνοντας εκεί κάποιος που δήλωσε αστυνομικός είπε: «κάποιοι αναρχικοί διαπληκτίστηκαν με χρυσαυγιτες και “εντάξει έληξε “».

Ο μάρτυρας μαζί με συνάδελφο του ακολούθησε το πλήθος προς την ότι Παναγη Τσαλδάρη. «Υπήρχε οχλαγωγία. Είδα τον Παύλο Φύσσα με τον Ρουπακιά να διαπληκτίζονται. Πίσω από τον Ρουπακιά ήταν 4- 5 άτομα. Πάω να χειροπεδήσω. Βγάλαμε τα γκλομπ. Πήγα να συλλάβω έναν πίσω από τον Ρουπακιά. Μετά διαλύθηκαν άπαντες. Ο Ρουπακιάς πήγε να φύγει, προς το αυτοκίνητο του. Ο Φύσσας προσπάθησε να του επιτεθεί και εγώ έσπευσα να τον εμποδίσω. Ο Φύσσας τότε σήκωσε την μπλούζα και μου δείχνει το τραύμα, μου λέει “Όχι εμένα! (να σταματήσεις εννοούσε) αυτός με μαχαίρωσε”. Ήρθε ο συνάδελφος και είδε το μαχαίρι που είχε πετάξει ο Ρουπακιάς κοντά στο αυτοκίνητο. Ενημερώσαμε ότι έχουμε τον πιθανό δράστη που μαχαίρωσε» είπε ο μάρτυρας.

Λίγο νωρίτερα, είχε καταθέσει αστυνομικός της Άμεσης Δράσης ο οποίος όπως είπε όταν έφθασε στο σημείο με το περιπολικό, «είχε ήδη γίνει το μαχαίρωμα και είχαν συλλάβει κάποιον». Σύμφωνα με τον μάρτυρα στο σημείο είδαν «πεσμένο κάτω τον Παύλο Φύσσα και την κοπέλα του να τον κρατά».

Πηγή

popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2023 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.