Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaNEWS
23.02.2024

Δημοσκόπηση Prorata: Μάχη του ΣΥΡΙΖΑ για την τρίτη θέση

Χωρίς αντίπαλο στην πρώτη θέση η Νέα Δημοκρατία, όπως προκύπτει από δημοσκόπηση της Prorata, σύμφωνα με την οποία το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ βρίσκεται δεύτερο, ενώ το ΚΚΕ έφτασε τον ΣΥΡΙΖΑ στην τρίτη θέση.
Δημοσκόπηση Prorata: Μάχη του ΣΥΡΙΖΑ για την τρίτη θέση

Μεγάλη παραμένει η διαφορά της Νέας Δημοκρατίας από τα κόμματα της αντιπολίτευσης, σύμφωνα με δημοσκόπηση της Prorata,ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ φαίνεται πως συνεχίζει να καταγράφει απώλειες.

Συγκεκριμένα, στην πρόθεση ψήφου της έρευνας, η Νέα Δημοκρατία είναι πρώτη με 34%. Ακολουθεί το ΠΑΣΟΚ με 12%, ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ καταγράφουν από 10,5%. Η Ελληνική Λύση βρίσκεται στο 4%, η Πλεύση Ελευθερίας στο 3,5% και κάτω από το όριο της κοινοβουλευτικής εκπροσώπησης οι Σπαρτιάτες με 2,5% και η Νίκη με 2,5%.

Στην ερώτηση για το τι γνώμη έχουν για τους πολιτικούς αρχηγούς, ένα 33% εκφράζει θετική γνώμη για τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει 33% θετικές γνώμες. Ακολουθεί ο Δημήτρης Κουτσούμπας με 23%, ο Νίκος Ανδρουλάκης με 18%, η Ζωή Κωνσταντοπούλου με 15%, ο Κυριάκος Βελόπουλος με 13%, ο Στέφανος Κασσελάκης με 11%, ο Δημήτρης Νατσιός με 4% και τέλος ο Βασίλης Στίγκας με 3%.

Στο ερώτημα ποιο κόμμα κάνει την ουσιαστικότερη αντιπολίτευση στην κυβέρνηση, το 39% απαντά κανένα. Το ΚΚΕ δηλώνει το 17%, το ΠΑΣΟΚ απαντά το 15%, η Ελληνική Λύση το 11%, ο ΣΥΡΙΖΑ το 9%, η Πλεύση Ελευθερίας το 4%, η Νίκη 2% και οι Σπαρτιάτες 1%.

Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης εδώ

popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2024 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.