Human rescue operations carried away by rushing waters of Gallikos River at Nea Philadelphia of Thessaloniki on December 10, 2014. / Επιχείρηση διάσωσης ανθρώπου που παρασύρθηκε από ορμητικά νερά του Γαλλικού Ποταμού στην Νέα Φιλαδέλφεια Θεσσαλονίκης στις 10 Δεκεμβρίου 2014.
Συνεχίζονται για τέταρτη ημέρα οι έρευνες στην ευρύτερη περιοχή της τοπικής κοινότητας, Πλουτοχώρι, του Δήμου Ανδρίτσαινας-Κρεστένων της Ηλείας, για τον εντοπισμό του οδηγού αυτοκινήτου που παρασύρθηκε το βράδυ της περασμένης Δευτέρας από ορμητικά νερά χειμάρρου.
Οι έρευνες των ανδρών της 6ης ΕΜΑΚ, αλλά και των πυροσβεστών, επικεντρώνονται σε όλο το μήκος του χειμάρρου της Κόβιτσας, όπου αν και έχει υποχωρήσει η στάθμη των υδάτων, υπάρχουν πολλά φερτά υλικά.
Επίσης, πραγματοποιούνται, τόσο προς την περιοχή του ποταμού Αλφειού, όσο και στις εκβολές του.