Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaNEWS
31.01.2023

Κιβωτός του Κόσμου: Ο πάτερ Αντώνιος καταθέτει μήνυση κατά του νέου Διοικητικού Συμβουλίου

«Παράνομη πράξη» ότι τους έδιωξαν από το σπίτι, λέει ο συνήγορος του, Θρασύβουλος Κονταξής.
Κιβωτός του Κόσμου: Ο πάτερ Αντώνιος καταθέτει μήνυση κατά του νέου Διοικητικού Συμβουλίου

Τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ισίδωρο Ντογιάκο επισκέφθηκαν οι συνήγοροι του πατρός Αντωνίου και έθεσαν ζητήματα που συνδέονται με την Κιβωτό του Κόσμου, ενώ, όπως μετέδωσε το OPEN, κατέθεσαν μήνυση κατά του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Κιβωτού.

Ειδικότερα, τον κ. Ντογιάκο επισκέφθηκαν οι Θρασύβουλος Κονταξής και Γιάννης Κώτσος συνήγοροι του Αντωνίου, ο οποίοι ζήτησαν «την τήρηση της νομιμότητας».

«Η μόνη σκοπιμότητα είναι η τήρηση της νομιμότητας» δήλωσε ο κ. Κονταξής βγαίνοντας από τον Άρειο Πάγο, ενώ παράλληλα οι δύο δικηγόροι θα επισκεφθούν για τον ίδιο λόγο και τον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών Αντώνη Ελευθεριάνο, ο οποίος έχει και την εποπτεία του συνόλου των εισαγγελικών ερευνών που βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

Αίτημα των συνηγόρων είναι να δοθεί η δυνατότητα στον πατέρα Αντώνιο να παραλάβει τα προσωπικά του αντικείμενα από τον χώρο της Κιβωτού του Κόσμου, από όπου απομακρύνθηκε με εισαγγελική παραγγελία.

Υπενθυμίζεται ότι με εντολή εισαγγελέα δεν επιτρέπεται στον πατέρα Αντώνιο, και άλλα τέσσερα άτομα, να μπουν στις δομές της Κιβωτού για τρεις μήνες. 

popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2023 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.