Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaNEWS
09.02.2023

Πάτρα: Βίντεο και φωτογραφίες από προσωπικές στιγμές 141 γυναικών διαμοιράζονται μέσω κινητών τηλεφώνων

Μία λίστα με 141 φακέλους κατονομασμένων γυναικών από την Πάτρα έχει κυκλοφορήσει μέσω διαδικτύου. Περιέχει φωτογραφίες και βίντεο από προσωπικές στιγμές τους.
Πάτρα: Βίντεο και φωτογραφίες από προσωπικές στιγμές 141 γυναικών διαμοιράζονται μέσω κινητών τηλεφώνων

Μια ακόμη υπόθεση εκδικητικής πορνογραφίας βλέπει το φως της δημοσιότητας αυτή τη φορά από την Πάτρα, όπου φέρεται να κυκλοφορεί μία λίστα με συνολικά 141 φακέλους, εκ των οποίων ο καθένας αφορά και σε μια γυναίκα.

Οι φάκελοι περιέχουν προσωπικές φωτογραφίες και βίντεο γυναικών ενώ σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα Πελοπόννησος, έχουν ήδη διαμοιραστεί μεταξύ αρκετών πολιτών της Πάτρας.

Στα εν λόγω αρχεία, μάλιστα, τα θύματα κατονομάζονται. Η λίστα περιλαμβάνει περισσότερες από 1.000 φωτογραφίες και βίντεο και προς το παρόν, δεν έχει ανέβει στο διαδίκτυο, αλλά “μοιράζεται” από κινητό σε κινητό μέσω της εφαρμογής mega play που χρησιμοποιείται για την αποστολή μεγάλων σε όγκο δεδομένων. 

Τη λίστα φέρεται να έχουν στο κινητό τους εκατοντάδες, ίσως και χιλιάδες άτομα διαπομπεύοντας τις ανυποψίαστες γυναίκες. Από αυτές κάποιες φαίνεται πως γνώριζαν ότι βιντεοσκοπούνταν ενώ άλλες όχι.

Ως προς τη νομική αντιμετώπιση του ζητήματος, η δυσκολία έγκειται στο γεγονός πως το συγκεκριμένο υλικό δεν έχει αναρτηθεί στο διαδίκτυο, αλλά διαμοιράζεται από κινητό σε κινητό. 

popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2023 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.