Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaNEWS
10.12.2022

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Νέες καταγγελίες από τέσσερις γυναίκες

Ανάμεσά τους και μία δημοσιογράφος.
Στάθης Παναγιωτόπουλος: Νέες καταγγελίες από τέσσερις γυναίκες

Ακόμη τέσσερις γυναίκες καταγγέλλουν ότι αναγνώρισαν τον εαυτό τους σε βίντεο ερωτικού περιεχομένου στο διαδίκτυο. Πρόκειται για βίντεο που ανάρτησε στο διαδίκτυο ο πρώην σύντροφός τους Στάθης Παναγιωτόπουλος χωρίς την συγκατάθεσή τους.

Υπενθυμίζεται πως ο πρώην παρουσιαστής των Ράδιο Αρβύλα, Στάθης Παναγιωτόπουλος ήδη αντιμετωπίζει το κακούργημα της παραβίασης προσωπικών δεδομένων εξαιτίας ροζ βίντεο, καθώς τρεις γυναίκες τον έχουν καταγγείλει για σχετικά αδικήματα.

Σύμφωνα με την εκπομπή του ΑΝΤ1 «Πρωινό» τουλάχιστον τέσσερις γυναίκες είναι έτοιμες να προχωρήσουν σε μήνυση εις βάρος του Στάθη Παναγιωτόπουλου, καθώς αναγνώρισαν τον εαυτό τους σε ροζ βίντεο. Ωστόσο, επειδή το πρόσωπό τους δεν φαίνεται στα βίντεο είναι διστακτικές καθώς φοβούνται ότι σε περίπτωση μήνυσης θα διαρρεύσουν τα στοιχεία τους.

Η Σταυρούλα – Αντιγόνη Πριλή, συνήγορος της πρώτης καταγγέλλουσας του Στάθη Παναγιωτόπουλου μίλησε στο Πρωινό και επιβεβαίωσε ότι υπάρχουν τέσσερις νέες καταγγέλλουσες εις βάρος του πρώην παρουσιαστή. «Μιλάμε για τέσσερις διαφορετικές γυναίκες από τις τρεις ήδη καταγγέλλουσες, συνολικά επτά μέχρι στιγμής» δήλωσε χαρακτηριστικά.

popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2022 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.