Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaNEWS
24.03.2023

Hior Chronik dJSet στο Key Bar!

Hior Chronik dJSet στο Key Bar!

Χορευτική μουσική για αυτούς που δεν χορεύουν. Με κύρια επιρροή την ηλεκτρονική σκηνή του Βερολίνου
όπου διαμένει τα τελευταία χρόνια, οι αναφορές πολλές με κύρια βάση του την ποπ κουλτούρα της πόλης του.

O Hior Chronik γεννήθηκε στην Αθήνα το 1974. Στις αρχές της δεκαετίας του ’90 ξεκίνησε να δουλεύει ως παραγωγός στον Jazz Fm και ως συντάκτης σε διάφορα μουσικά περιοδικά.
Με τη δημιουργία της μουσικής ξεκίνησε να πειραματίζεται πριν 8 χρόνια εστιάζοντας περισσότερο στον κινηματογραφικό ήχο.
Η μουσική του στηρίζεται στο πιάνο και τα μακρόσυρτα μελαγχολικά ηχοτοπία που διαμορφώνουν έναν ήχο πέρα από εκφραστικές δεσμεύσεις. Η πρώτη του κυκλοφορία «I’m a Tree» κυκλοφόρησε από την καναδική εταιρεία Les Enregistrements Variables. Πριν τρία χρόνια κυκλοφόρησε το δεύτερο άλμπουμ του με τίτλο «Unspoken Words» για λογαριασμό της mu:nest label, στο οποίο συμπεριλαμβάνονται συνεργασίες με τους Akira Kosemura, Natalie Beridze/Tba, Aaron Martin, R. Doering κ.ά. Είναι μέλος των Pill-Oh και το 2012 κυκλοφόρησε για λογαριασμό της Kitchen.Label το άλμπουμ «Vanishing Mirror«.
Η νέα προσωπική του δουλειά κυκλοφόρησε τον περασμένο Μάιο επίσης από την Kitchen.Label με τον τίτλο «Taking the Veil» με πολλές συνεργασίες μαζί με τους: Field Rotation, Sophie Huchings, Familiar Trees, Yoshida Yashusi κ.ά. καθώς και η συνεργασία του με τον Arovane από την Strange Isolate Places τον Ιούλιο με το άλμπουμ «In Between» και τον Μιχάλη Δέλτα λίγο αργότερα από την Sun Sea Sky Records.
Το φθινόπωρο πρόκειται να κυκλοφορήσει το 4ο προσωπικό άλμπουμ του στην Kitchen.Label όπου αυτή τη φορά θα είναι μονάχα ο ήχος του πιάνου.

http://www.kitchen-label.com/artists/hior-chronik/

Key Bar, Πραξιτέλους 37, Κέντρο, τηλ: 2103230380
popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2023 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.