Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaNEWS
23.02.2024

Η Popaganda κλείνει 10 χρόνια και κάνει μια μεγάλη έρευνα: Θέλουμε να σας ακούσουμε

Το #VoiceofaCommunity είναι μια μεγάλη διασυνοριακή έρευνα του Sphera Network, στο οποίο ανήκουμε ως ανεξάρτητο ΜΜΕ στην Ευρώπη. Η φωνή σας έχει σημασία για εμάς και τον τρόπο που θα συνεχίσουμε να κάνουμε δημοσιογραφία.
Η Popaganda κλείνει 10 χρόνια και κάνει μια μεγάλη έρευνα: Θέλουμε να σας ακούσουμε
Όλα ξεκινούν από εσένα. Τη φωνή σου. Την άποψή σου. Την γνώμη που έχεις σχηματίσει για εμάς.
 
Η Popaganda εδώ και 10 χρόνια παράγει άρθρα, ρεπορτάζ και βίντεο και θέλουμε να ακούσουμε τι έχεις να μας πεις.
 
Θέλουμε να κατανοήσουμε καλύτερα τις ανάγκες, τις αντιλήψεις, τις κοσμοθεωρίες και τις πεποιθήσεις των ανθρώπων που απαρτίζουν αυτή την κοινότητα. Χρησιμοποίησε τη φωνή σου ως εργαλείο για να συμβάλλεις στο να συνδιαμορφώσουμε μαζί το μέλλον, σε μια κρίσιμη στιγμή για την δημοκρατία και την ελευθεροτυπία στην Ευρώπη
 
Συμπλήρωσε την έρευνα που διεξάγουμε σε συνεργασία με το Sphera Network εδώ.
 
Δεν θα πάρει παραμόνο ελάχιστα λεπτά. Είναι σημαντική συμπλήρωση της έρευνας, έτσι ώστε να γίνουμε καλύτερες/οι και να ανταποκριθούμε στις ανάγκες του κοινού που μας διαβάζει. 
 
Θέλουμε να μάθουμε περισσότερα για την αντίληψή σας για την Popaganda, καθώς και για τις κοινωνικοπολιτικές σας οπτικές, την εμπλοκή σας στα κοινά και τη στάση σας απέναντι στα ευρωπαϊκά ζητήματα. Αυτή η γνώση θα μας βοηθήσει να συνδεθούμε καλύτερα μαζί σας, να παρέχουμε ποιοτικό περιεχόμενο και να διευκολύνουμε την ενεργή ενασχόληση με την Popaganda.
 
Η έρευνα αυτή γίνεται στο πλαίσιο της συνεργασίας μας με το Sphera Network, ένα δίκτυο που αποτελείται από δέκα ΜΜΕ και πολιτιστικούς οργανισμούς από όλη την Ευρώπη. Μαζί, θα παράγουμε βίντεο, podcast και εκδηλώσεις για να δημιουργήσουμε μια νέα Ευρώπη που αντιπροσωπεύει μια νεολαία ξεχασμένη στο δημόσιο διάλογο. 
 
Η Popaganda βασίζεται σε μεγάλο βαθμό στην ενεργή κοινότητα των αναγνωστών και των υποστηρικτών της. Σε μια εποχή που το κράτος δικαίου και η ελευθερία του Τύπου κινδυνεύουν, γίνε μέρος της αλλαγής. 
 
Όλα τα δεδομένα που θα συλλεχθούν θα είναι ανώνυμα.
popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2024 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.