Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaNEWS
01.02.2023

Μετ’ εμποδίων τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια λόγω ισχυρών ανέμων

Προβλήματα στις θαλάσσιες συγκοινωνίες.
Μετ’ εμποδίων τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια λόγω ισχυρών ανέμων

Με προβλήματα πραγματοποιούνται τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια στο Αιγαίο, λόγω ισχυρών νότιων ανέμων που πνέουν σε πολλές θαλάσσιες περιοχές και φτάνουν κατά τόπους τα 9 μποφόρ.

Από τον Πειραιά δεν εκτελούνται τα δρομολόγια για τις Κυκλάδες, ενώ για τον Αργοσαρωνικό τα δρομολόγια γίνονται μόνο με πλοία κλειστού τύπου. Δεν γίνονται, επίσης, τα δρομολόγια των μικρών σκαφών από τον Πειραιά για τη Σαλαμίνα.

Κλειστή παραμένει η γραμμή Αγία Μαρίνα-Νέα Στύρα. Επίσης, λόγω των ισχυρών ανέμων το πλοίο «Mακεδών» που ήταν προγραμματισμένο να φθάσει στο Λαύριο παραμένει στη Κέα. Στο ίδιο λιμάνι παραμένει από την Πέμπτη και το «Aqua Spirit» που εκτελούσε δρομολόγιο από Λαύριο- Κέα – Κύθνο – Σύρο – Τήνο – Σύρο.

Κλειστή είναι, επίσης, η γραμμή Ηγουμενίτσα-Λευκίμμη, ενώ στη γραμμή Ηγουμενίτσα-Κέρκυρα τα δρομολόγια γίνονται μόνο με πλοία κλειστού τύπου.

Σημειώνεται, επίσης, ότι το απόγευμα της Πέμπτης, η Λιμενική Αρχή Πειραιά, ενημερώθηκε από τον πλοίαρχο του πλοίου «Αριάδνη», που είχε προγραμματισμένο δρομολόγιο από Πειραιά για Χίο – Μυτιλήνη, ότι λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών δεν θα εκτελεστεί το δρομολόγιό του.

Επίσης το «Βιτσέντζος Κορνάρος», που εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο από Ρόδο – Χάλκη – Διαφάνι – Κάρπαθο – Κάσο – Ανάφη – Θήρα – Μήλο – Πειραιά, δεν μπόρεσε να προσεγγίσει το λιμάνι της Ανάφης .

Το λιμενικό σώμα συστήνει στους επιβάτες που πρόκειται να ταξιδέψουν πριν την αναχώρησή τους να επικοινωνούν με τα κατά τόπους λιμεναρχεία και τουριστικά πρακτορεία.

Πηγή: in.gr

popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2023 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.