Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaNEWS
01.02.2023

Ανάρπαστα τα εισιτήρια για την περιοδεία της Τέιλορ Σουίφτ

Εκατομμύρια θαυμαστές της Tέιλορ Σουίφτ κατέκλυσαν ιστοσελίδα πώλησης εισιτηρίων για να προμηθευτούν εισιτήρια για την πρώτη της περιοδεία μετά από πέντε χρόνια, προκαλώντας επαναλαμβανόμενες διακοπές και μεγάλες αναμονές στο διαδίκτυο.
Ανάρπαστα τα εισιτήρια για την περιοδεία της Τέιλορ Σουίφτ

Εκατομμύρια θαυμαστές της Tέιλορ Σουίφτ κατέκλυσαν ιστοσελίδα πώλησης εισιτηρίων για να προμηθευτούν εισιτήρια για την πρώτη της περιοδεία μετά από πέντε χρόνια, προκαλώντας επαναλαμβανόμενες διακοπές και μεγάλες αναμονές στο διαδίκτυο. Αρκετά εισιτήρια αναρτήθηκαν στην συνέχεια προς μεταπώληση για χιλιάδες δολάρια αυτή τη φορά, σύμφωνα με το Reuters.

Ο ιστότοπος ανέφερε σε ανακοίνωσή του ότι η «ιστορικά πρωτοφανής ζήτηση» για την 52 ημερών περιοδεία της Σουίφτ στις Ηνωμένες Πολιτείες είδε εκατομμύρια ανθρώπους να προσπαθούν να αγοράσουν εισιτήρια προπώλησης, γεγονός που προκάλεσε περιοδικά προβλήματα, τα οποία η εταιρεία προσπαθούσε γρήγορα να επιλύσει.

Οι θαυμαστές ανέφεραν ότι περίμεναν να αγοράσουν εισιτήρια, στο διαδύκτιο έως και οκτώ ώρες, τα οποία κόστιζαν από 49 έως 449 δολάρια το καθένα.

Ενώ η προπώληση των εισιτηρίων ήταν αρχικά ανοιχτή μόνο για τους θαυμαστές της Σουίφτ που επιλέχθηκαν ως «διαπιστευμένοι» ορισμένα εισιτήρια είχαν ήδη μπει σε ιστοσελίδες μεταπώλησης, προς 22.700 δολάρια το καθένα.

Η περιοδεία «Eras» θα είναι η πρώτη περιοδεία της αγαπημένης τραγουδίστριας από το 2018. Θα περιλαμβάνει 27 συναυλίες και θα ξεκινήσει στις 18 Μαρτίου 2023 από το State Farm Stadium στο Γκλέντεϊλ (Glendale) της Αριζόνα. Η περιοδεία θα oλοκληρωθεί τον Αύγουστο.

popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2023 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.