Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaNEWS
19.09.2023

Ανησυχία για τη Σελίν Ντιόν: Ακυρώνει ξανά την παγκόσμια περιοδεία της λόγω της σπάνιας πάθησής της

Ανησυχία προκαλεί η κατάσταση της υγείας της Σελίν Ντιόν, μετά την ανακοίνωσή της πως ακυρώνει την παγκόσμια περιοδεία της, καθώς συνεχίζει τη μάχη της με μια ανίατη ασθένεια.
Ανησυχία για τη Σελίν Ντιόν: Ακυρώνει ξανά την παγκόσμια περιοδεία της λόγω της σπάνιας πάθησής της

Σήμερα το πρωί, η Σελίν Ντιόν ανακοίνωσε την ακύρωση της παγκόσμιας περιοδείας της με τίτλο «Courage», προσθέτοντας πως «εργάζεται πολύ σκληρά για να ανακτήσει τις δυνάμεις της».

Δημοσιεύοντας μια εικόνα των ακυρωμένων ημερομηνιών της περιοδείας της, ανέφερε: «Με τεράστια απογοήτευση πρέπει να ανακοινώσουμε σήμερα την ακύρωση της παγκόσμιας περιοδείας Courage. Λυπάμαι πολύ που θα σας απογοητεύσω όλους για άλλη μια φορά. Δουλεύω πολύ σκληρά για να ανακτήσω τις δυνάμεις μου, αλλά οι περιοδείες μπορεί να είναι πολύ δύσκολες ακόμα και όταν είσαι στο 100%.

Δεν είναι δίκαιο απέναντί σας να αναβάλλουμε συνεχώς τις συναυλίες, και παρόλο που μου ραγίζει την καρδιά, είναι καλύτερο να τα ακυρώσουμε όλα τώρα μέχρι να είμαι πραγματικά έτοιμη να ξαναβγώ στη σκηνή. Θέλω να ξέρετε όλοι ότι δεν τα παρατάω… και ανυπομονώ να σας ξαναδώ!» έγραψε η Σελίν Ντιόν.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Céline Dion (@celinedion)

Η γνωστή τραγουδίστρια Σελίν Ντιόν διαγνώστηκε με μια ανίατη νευρολογική ασθένεια, το Stiff Person Syndrome (σύνδρομο του δύσκαμπτου ανθρώπου). Η πάθηση αυτή αφήνει επηρεάζει τους μυς και κλειδώνει το σώμα σε άκαμπτες θέσεις, με αποτέλεσμα κάποιοι να μην μπορούν να περπατήσουν ή να μιλήσουν.

Αν και δεν υπάρχει θεραπεία για το σύνδρομο αυτό, υπάρχουν θεραπείες για την επιβράδυνση της εξέλιξης της νόσου, με την Ντιόν να αναφέρει ότι κάνει ό,τι μπορεί για να ελαχιστοποιήσει τα συμπτώματα.

Πηγή

popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2023 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.