Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaNEWS
02.04.2023

«Φωτιές» ανάβει ο Σαμ Σμιθ με το νέο του βίντεο κλιπ για το τραγούδι του «I’m Not Here To Make Friends»

Ορισμένοι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης χαρακτήρισαν το βίντεο κλιπ ακατάλληλο και ζήτησαν να τεθούν περιορισμοί ηλικιακών ορίων στο YouTube.
«Φωτιές» ανάβει ο Σαμ Σμιθ με το νέο του βίντεο κλιπ για το τραγούδι του «I’m Not Here To Make Friends»

Ο Σαμ Σμιθ κυκλοφόρησε το νέο του βίντεο κλιπ για το τραγούδι του «I’m Not Here To Make Friends», βάζοντας φωτιά στα social media, με τους χρήστες να διχάζονται.

Στο βίντεο, ο Σμιθ χορεύει με άκρως ερωτική διάθεση και είναι ντυμένος με αισθησιακά ρούχα, όπως κορσέδες και ψηλοτάκουνα, ενώ στο ίδιο μοτίβο είναι και οι χορευτές που τον πλαισιώνουν.

Ορισμένοι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης χαρακτήρισαν το βίντεο «ακατάλληλο» και ζήτησαν να τεθούν περιορισμοί ηλικιακών ορίων στο YouTube, σύμφωνα με το TMZ, ενώ άλλη μερίδα των χρηστών αποθεώνουν τον καλλιτέχνη που γιορτάζει το σώμα και τη σεξουαλικότητά του, ενώ κάνουν λόγο για υποκρισία και διπλά στάνταρ, ανάμεσα στην ετεροκανονική και την queer αναπαράσταση της σεξουαλικότητας στην ποπ κουλτούρα.

Ο βραβευμένος με Grammy καλλιτέχνης, επέστρεψε με νέα δουλειά εστιάζοντας σε ένα βίντεο κλιπ με κυρίαρχο το σεξουαλικό στοιχείο. Στο βίντεο ο τραγουδιστής είναι ντυμένος με προκλητικά ρούχα ενώ στο ίδιο μοτίβο και οι χορευτές που τον πλαισιώνουν σε όλη τη διάρκεια του τραγουδιού.

popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2023 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.