Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaNEWS
01.02.2023

Η Τέιλορ Σουίφτ έσπασε κάθε ρεκόρ: Κατέλαβε και τις δέκα θέσεις στο Top10 του Billboard Hot 100

Ξεπέρασε ακόμα και το ρεκόρ του Drake.
Η Τέιλορ Σουίφτ έσπασε κάθε ρεκόρ: Κατέλαβε και τις δέκα θέσεις στο Top10 του Billboard Hot 100

Τέιλορ Σουίφτ έκανε το 10 στα 10 στο αμερικανικό Billboard Hot 100, καταρρίπτοντας ρεκόρ. Έγινε η πρώτη καλλιτέχνης που κατέχει και τις δέκα θέσεις του Top10, με τραγούδια από το νέο της άλμπουμ, το «Midnights». 

Το Billboard ανακοίνωσε τη Δευτέρα ότι η Τέιλορ Σουίφτ ξεπέρασε τον Drake που κατείχε το προηγούμενο ρεκόρ, όταν εννέα από τα δέκα τραγούδια του Top 10 ήταν δικά του, για μία εβδομάδα, τον Σεπτέμβριο του 2021. 

Η σταρ δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό της στα social media. «10 στα 10 στο Hot 100; Στο 10ο άλμπουμ μου;», έγραψε η 32χρονη. 

Επίσης, το Billboard ανακοίνωσε ότι η Σουίφτ «ισοφάρισε» την Μπάρμπρα Στρέιζαντ, ως η καλλιτέχνιδα με τα περισσότερα άλμπουμ που έχουν φτάσει στο Νο1, χάρη στο «Midnights» που κυκλοφόρησε στις 21 Οκτωβρίου. 

Στο Νο1 των τσαρτ είναι το τραγούδι «Anti-Hero» της Σουίφτ, που γρήγορα έγινε trend στο TikTok. Στο top10 επίσης μπήκαν τα τραγούδια: «Lavender Haze», «Maroon», «Snow on the Beach», «Midnight Rain», «Bejeweled» και «Question … ?». 

Με τη νέα δουλειά της η Τέιλορ Σουίφτ έχει καταρρίψει ήδη αρκετά ρεκόρ. Πέρα από αυτά του Billboard, το «Midnights» έγινε το φετινό άλμπουμ με τις περισσότερες πωλήσεις αλλά και τα περισσότερα streams την πρώτη εβδομάδα, ξεπερνώντας και στις δύο κατηγορίες το «Harry’s House» του Χάρι Στάιλς.  

Την ημέρα που κυκλοφόρησε, το «Midnights» έσπασε το παγκόσμιο ρεκόρ του Spotify για το άλμπουμ με τα περισσότερα streams σε μια ημέρα. 

popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2023 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.