Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaNEWS
01.02.2023

O Gigifioggos γιορτάζει την συνεργασία με τον head sommelier Βασίλη Παπαδόπουλο με ένα μεγάλο party

Tην Παρασκευή 18 Νοεμβρίου, μην λείψει κανείς.
O Gigifioggos γιορτάζει την συνεργασία με τον head sommelier Βασίλη Παπαδόπουλο με ένα μεγάλο party

Λίγο πριν μπούμε στη τροχιά των γιορτών και την αλλαγή του χρόνου ο Gigifioggos διοργανώνει ένα φοβερό party, το πρώτο του γι αυτή τη σεζόν και μας προσκαλεί να περάσουμε καλά όλοι μαζί. 

Τα Gigi party δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις, είναι από αυτά που μας έχει συνηθίσει και περνάμε πάντα πολύ καλά, ευχάριστα, παρείστικα και εννοείται οινικά. 

Σε αυτό όμως έχουμε δυο επιπλέον ξεχωριστούς λόγους να γιορτάσουμε και να ανεβάσουμε τις στροφές της διάθεσης. Από την μια είναι η επίσημη πλέον επισφράγιση της σημαντικής συνεργασίας με τον έμπειρο οινοχόο Βασίλη Παπαδόπουλου και από την άλλη είναι η έλευση της ανανεωμένης λίστας κρασιού με την επιμέλεια του. 

Ο Βασίλης συνοδεύομενος από την εξειδικευμένη ομάδα του βρίσκεται καθημερινά στον Gigifioggos για να μοιραστεί μαζί μας ξεχωριστά οινικά ταξίδια, δοκιμές, γευσιγνωσίες, pairings και πολλά ακόμα που θα ανακαλύψετε με τον καιρό και δεν βρίσκεις εύκολα αλλού. 

Η νέα λίστα του μεγάλωνει ακόμη περισσότερο το ταξίδι στον κόσμο του κρασιού και διευρύνει τους οινικούς μας ορίζοντες. Συγκεκριμένα μας ανοίγει το δρόμο να επισκεφτούμε 16 οινικές χώρες, να γνωρίσουμε 68 οινοποιεία σε ολόκληρο τον κόσμο και να εξερευνήσουμε γευστικά 71 διαφορετικές ποικιλίες. Όλα αυτά σκεφτείτε ότι έρχονται στο ποτήρι σας στα 150 ή στα 75 ml  και ξεκινούν από την Ελλάδα και μας γυρνάνε από την Γαλλία, Ιταλία, Ισπανία μέχρι το Λίβανο, την Ουγγαρία, την Νέα Ζηλανδία και την Ουρουγουάη κάνοντας πραγματικά βουτιά μέσα σε επιλεγμένες ετικέτες μονοποικιλιακές και πολυποικιλιακές. Ο Βασίλης άλλωστε έχει στην φαρέτρα του 3 διαφορετικά μοντέλα coravin που εξασφαλίζουν με το καλύτερο τρόπο την ποιότητα του κάθε κρασιού. 

Στο party που τα έχει όλα…Μουσικές από τις ωραίες του Gigi και του γνωστού dj Κώστα Καλαντζή, νοστιμιές από την Αριστέα Βλάχου, κρασιά αγαπημένων παραγωγών που θα κληρώνονται εκείνη την ώρα στις παρέες και πολλές πολλές ακόμα εκπλήξεις, θα μπορέσετε να πάρετε και μια καλή γεύση από την νέα λίστα και να μιλήσετε με πολλούς οινοπαραγωγούς που θα είναι στην παρέα μας…και γιατί όχι να χορέψετε και να τραγουδήσετε α λα Gigi! 

Το party θα ανάψει τους προβολείς από τις 20:00 και θα μας βάλει αμέσως στο γιορτινό κλίμα μέσα και έξω στον Gigifioggos. 

Εσείς ελάτε με την παρέα σας και όλα τα υπόλοιπα αφήστε τα σε εμάς!!! 

Gigifioggos Κώστα Βάρναλη 16

popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2023 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.