Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaNEWS
01.02.2023

Το Grindr μπήκε στο χρηματιστήριο και η μετοχή του εκτινάχθηκε στα ύψη

Η γκέι εφαρμογή γνωριμιών έκανε το ντεμπούτο του την Παρασκευή στο χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης και η μετοχή του αυξήθηκε κατά 200%.
Φωτογραφία: Ivan Radic, Flickr
Το Grindr μπήκε στο χρηματιστήριο και η μετοχή του εκτινάχθηκε στα ύψη

Το Grindr ανακοίνωσε την πρόθεσή της να γίνει δημόσια εταιρεία τον Μάρτιο. Τον Σεπτέμβριο, το διοικητικό συμβούλιο διόρισε διευθύνοντα σύμβουλο και οικονομικό διευθυντή. Την Παρασκευή, το Grindr ανακοίνωσε την επιτυχημένη συγχώνευσή της με την Tiga Acquisition Corp, μια εταιρεία εξαγορών ειδικού σκοπού. Η Grindr Inc. έκανε το ντεμπούτο της στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης την ίδια μέρα με τα σύμβολα “GRND” και “GRND.WS.”

«Σήμερα είναι μια σημαντική ημέρα όχι μόνο για την ομάδα του Grindr, αλλά και για τη ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα που υπηρετούμε», δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Grindr, George Arison. «Εισερχόμαστε στις δημόσιες αγορές με δυναμική, χάρη στην ηγετική θέση στην αγορά, τις ισχυρές οικονομικές μας επιδόσεις και τη σημαντική ανάπτυξη καθώς ενισχύουμε τις επενδύσεις στο βασικό προϊόν και τις υπηρεσίες μας».

Οι μετοχές της εφαρμογής, πάντως, εκτινάχθηκαν στα ύψη. Έκανε το ντεμπούτο της στα 16,90 $ στις 9:30 π.μ. και έφτασε στο υψηλότερο ποσό των 71,51 $ πριν από το μεσημέρι, σύμφωνα με το MarketWatch. Η μετοχή έκλεισε στα 36,50 δολάρια, σημειώνοντας αύξηση 214% σε σύγκριση με την Πέμπτη, την τελευταία συνεδρίαση πριν από τη συγχώνευση.

Το Grindr, το οποίο κυκλοφόρησε το 2009, κατέγραψε πέρυσι περίπου 11 εκατομμύρια καθημερινούς χρήστες την ημέρα. Οι χρήστες έστειλαν συνολικά 260 εκατομμύρια μηνύματα την ίδια περίοδο και περνούσαν κατά μέσο όρο 61 λεπτά την ημέρα στην εφαρμογή. Στην ίδια ανακοίνωση, η Grindr εκτίμησε την αξία της στα 4 δισεκατομμύρια δολάρια.

popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2023 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.