Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaNEWS
02.02.2023

H Twitter ενέκρινε την εξαγορά της από τον Έλον Μασκ

Στα «χέρια» του Έλον Μασκ περνάει η πλατφόρμα, καθώς οι μέτοχοι ενέκριναν την συμφωνία «μαμούθ» των 44 δισ. δολαρίων.
H Twitter ενέκρινε την εξαγορά της από τον Έλον Μασκ

Οι μέτοχοι της Twitter Inc ενέκριναν την πώληση της εταιρείας στον μεγιστάνα Έλον Μασκ, σε μια συμφωνία ύψους 44 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Σύμφωνα με το BBC, μετά από μήνες διαπραγματεύσεων η απόφαση ελήφθη τελικά πριν από λίγες ώρες, κατά τη διάρκεια μιας σύντομης τηλεδιάσκεψης με επενδυτές στα κεντρικά γραφεία του Twitter στο Σαν Φρανσίσκο.

Η εταιρεία θα προσπαθήσει τώρα να αναγκάσει τον Μασκ να τηρήσει την συμφωνία αγοράς της, μέσω του δικαστηρίου, μεταδόθηκε από το πρακτορείο Tanjug.

Ο Μασκ προσπάθησε να τερματίσει τη συμφωνία αγοράς, ισχυριζόμενος ότι παραπλανήθηκε σχετικά με το μέγεθος της βάσης χρηστών της πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης, καθώς και τον αριθμό των bots και των λογαριασμών ανεπιθύμητης αλληλογραφίας.

Η Twitter inc απέρριψε τις κατηγορίες του Μασκ και τον μήνυσε σε δικαστήριο στο Ντέλαγουερ. Στη συνέχεια ο Μασκ άσκησε ανταγωγή.

Η εταιρεία ισχυρίζεται ότι ο Μασκ δεν έχει δικαίωμα να καταγγείλει τη συμφωνία.

Οι δύο πλευρές υποτίθεται ότι θα συναντηθούν στο δικαστήριο στο Ντέλαγουερ τον Οκτώβριο και στη συνέχεια ο δικαστής θα αποφασίσει εάν ο Μασκ πρέπει να αγοράσει την εταιρεία ή όχι, σύμφωνα με το BBC.

Πηγή

popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2023 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.