Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaNEWS
04.02.2023

Πώς θα έμοιαζαν οι Καρντάσιανς χωρίς πλαστικές επεμβάσεις [BINTEO]

Μια ομάδα streamers χρησιμοποίησε τεχνητή νοημοσύνη για να δείξει πώς θα έμοιαζαν οι Καρντάσιανς χωρίς πλαστικές επεμβάσεις.
Πώς θα έμοιαζαν οι Καρντάσιανς χωρίς πλαστικές επεμβάσεις [BINTEO]

Οι διαδικτυακοί streamers πίσω από το Twitch show, Vandahood Live ήταν περίεργοι να δουν εάν η τεχνολογία AI θα μπορούσε να προβλέψει με επιτυχία πώς θα έμοιαζαν οι τηλεπερσόνες της πιο διάσημης οικογένειας αν δεν είχαν επέμβει χειρουργικά στα πρόσωπά τους.

Το βίντεο του Vandahood Live που απεικονίζει τις αδελφές Καρντάσιαν χωρίς επεμβάσεις συγκέντρωσε πάνω από 2,5 εκατομμύρια προβολές στο TikTok.

Οι streamers είπαν ότι χρειάστηκε μια εβδομάδα για να δημιουργηθεί το βίντεο.

«Χρησιμοποιήσαμε τρία διαφορετικά λογισμικά τεχνητής νοημοσύνης και δύο διαφορετικά τυπικά λογισμικά γραφικών. Χρειάστηκε μια ολόκληρη εβδομάδα για να το πετύχουμε», λέει στο PetaPixel ο Keith από το Vandahood Live.

«Έπρεπε να ακολουθήσουμε διαφορετική προσέγγιση για κάθε μέλος της οικογένειας, καθώς η καθεμία τους υπέστη διαφορετικές αλλαγές με τα χρόνια».

«Για την Κάιλι χρησιμοποιήσαμε το Deep Face Lab και για δύο ημέρες εκπαιδεύσαμε ένα μοντέλο τεχνητής νοημοσύνης για το πρόσωπό της πριν από την επέμβαση και το ρυθμίσαμε να ταιριάζει με τις αναλογίες του προσώπου που έχει σήμερα.

»Στη συνέχεια χρησιμοποιήσαμε το Adobe After Effects για τα μάγουλά της και τέλος, περάσαμε το πρόσωπό ης στο DaVinci Resolve για να ταιριάξουμε με τον αρχικό τόνο του δέρματός της».

«Για την Κλόε χρησιμοποιήσαμε ξανά το Deep Face Lab και ρυθμίσαμε το μοντέλο AI να ταιριάζει με τις αναλογίες του προσώπου της. Στη συνέχεια περάσαμε μερικά καρέ μέσω του Faceapp για να δημιουργήσουμε τα αρχικά πιο γεμάτα μάγουλά της. Μετά μέσω του Ebsynth εφαρμόσαμε όλο το αρχικό νέο βίντεο και μετά πάλι DaVinci Resolve για τον αρχικό τόνο δέρματος» είπε ο Keith.

Πρόσθεσε δε ότι στην περίπτωση των Κιμ και Κόρτνεϊ εφάρμοσαν το Deep Face Lab και έκαναν μερικές μικρές αλλαγές και διορθώσεις τόνου δέρματος στο DaVinci Resolve.

Στην ομάδα της Vandahood, οι Keith, Ahmad και Divy Pota χαίρονται «να πιέζουν τα όρια της τεχνητής νοημοσύνης στο φάσμα της ψυχαγωγίας» στην εκπομπή τους Vandahood Live.

Λένε ότι το πείραμά τους με την τεχνητή νοημοσύνη με τις Καρντάσιανς ξεκίνησε πραγματικά από περιέργεια και για να δουν πόσο καλά θα μπορούσε να το πετύχει η τεχνολογία.

«Στα σχόλια του βίντεο στο TikTok, υπήρξαν όλες αυτές οι συζητήσεις σχετικά με την επιρροή των Καρντάσιανς και τους ανθρώπους που είτε εναντιώνονται είτε τις υπερασπίζονται. Αλλά για εμάς δεν ήταν τόσο βαθιά αναζήτηση. Ήταν μόνο για ψυχαγωγικούς σκοπούς», λέει.

«Είναι ακόμα πολύ νωρίς για την τεχνητή νοημοσύνη και έχει ακόμα πολύ δρόμο μπροστά της, αλλά το μέλλον της ψυχαγωγίας σίγουρα θα είναι βαρύ με την τεχνητή νοημοσύνη», προσθέτει ο Keith.

«Αυτός ο νέος κόσμος της τεχνητής νοημοσύνης κατέστησε δυνατό να κάνουμε πράγματα που ήταν αδύνατα μόλις πριν από λίγα χρόνια. Φαίνεται ότι κάθε μήνα κυκλοφορεί ένα νέο εργαλείο τεχνητής νοημοσύνης που μπορεί να κάνει απίστευτα πράγματα».

@vandahoodlive Which Kardashian or Jenner do you think had the biggest transformation? @Rugged snake #kardashians #kyliejenner #plasticsurgery #vandahoodlive #ai ♬ original sound – VandahoodLive

Πηγή

popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2023 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.