Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaNEWS
01.12.2023

Γονείς Ζακ Κωστόπουλου για Κασσελάκη: «Δεν έκανε ούτε μια αναφορά στο όνομα του»

Mε ανάρτηση τους οι γονείς του Ζακ Κωστόπουλου τόνισαν πως ο Στέφανος Κασσελάκης δεν έκανε ούτε μια αναφορά στο όνομα του δολοφονημένου γιου τους.
Γονείς Ζακ Κωστόπουλου για Κασσελάκη: «Δεν έκανε ούτε μια αναφορά στο όνομα του»

Με ανάρτηση στο Facebook, οι γονείς του Ζακ Κωστόπουλου απευθύνονται προς τον νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη, καθώς όπως επισημαίνουν ο ίδιος δεν έκανε καμία αναφορά στο όνομα του αδικοχαμένου γιου τους.

Συγκεκριμένα, αναφέρουν πως δεν έγινε καμία δήλωση για την δολοφονία του Ζακ παρά το γεγονός ότι την προηγούμενη βδομάδα ήταν η 5η επέτειος από τον θάνατό του και εξηγούν πως προσδοκούν από έναν άνθρωπο που ανήκει στην ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα να αγωνιστεί για αυτή.

Αναλυτικά η ανάρτηση:

Ο Ζακ έδωσε μεγάλες μάχες και αγωνίστηκε για τα δικαιώματα των ΛΟΑΤΚΙ ατόμων και όχι μόνο. Δολοφονήθηκε για τις ταυτότητες του και σύρθηκε μέσα από τη λάσπη. Οι δολοφόνοι του είναι ακόμη ελεύθεροι.

Ο νέος αρχηγός του ΣΎΡΙΖΑ Σ. Κασσελακης δεν έκανε ούτε μια αναφορά στο όνομα του Ζακ, παρόλο που την περασμένη Πέμπτη ήταν η 5η επέτειος του θανάτου του. Είναι σίγουρα μεγάλη υπόθεση να μπορείς να βγεις έξω με το σύντροφό σου και κανένας να μη σε χλευάζει ή να μη σου επιτεθεί . Όμως για χιλιάδες ανθρώπους στη Ελλάδα αυτό είναι ανέφικτο και επικίνδυνο . Τα ΛΟΑΤΚΙ άτομα στερούνται πολλά δικαιώματα και οι ζωές τους είναι αβιωτες.

Περιμένουμε από εναν αρχηγό κόμματος που ανήκει στη ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα να δώσει τις μεγαλύτερες μάχες υπέρ των ΛΟΑΤΚΙ και να δημιουργήσει ένα περιβάλλον όπου όλες οι ζωές θα έχουν αξία και θα μπορούν να βιωθουν με αξιοπρέπεια και ευημερία.

Στη συνάντηση μας με τον πρωθυπουργό κ. Μητσοτάκη τον Ιούλιο του 2022 μας είπε ότι ο Ζακ ήταν ένας σπόρος. Ελπίζουμε αυτός ο σπόρος να καρπισει με τη βοήθεια των ανθρώπων που έχουν την εξουσία να κάνουν αλλαγές.

Οι γονείς του Ζακ Κωστοπουλου

popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2023 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.