Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaNEWS
24.03.2023

Tα musicals που αγαπήσαμε

Όσοι Urban Adventurers αγαπούν τη μουσική και τον χορό, σίγουρα θα έχουν «κολλήσει» με μερικά από τα πιο τρελά, διασκεδαστικά μιούζικαλ που έχουμε δει στη μεγάλη οθόνη.
Tα musicals που αγαπήσαμε

To μιούζικαλ είναι ένα είδος θεατρικής παράστασης που συνδυάζει μουσική, πρόζα και χορό. Είναι ιδανικό για να πεις μια ιστορία με χιούμορ, πάθος, έρωτα, θυμό και πολλά άλλα, μέσα σε ένα θεατρικό κείμενο! Τα μιούζικαλ έχουν γίνει γνωστά κυρίως για τα μεγάλα θέατρα και τους υψηλούς προϋπολογισμούς του West End του Λονδίνου και του Broadway της Νέας Υόρκης. Όσοι Urban Adventurers αγαπούν τη μουσική και τον χορό, σίγουρα θα έχουν «κολλήσει» με μερικά από τα πιο τρελά, διασκεδαστικά μιούζικαλ που έχουμε δει στις οθόνες. Μια ματιά σε μερικά από αυτά, θα μας κάνει να πιάσουμε την βούρτσα μας, να σταθούμε απέναντι από τον καθρέφτη και να τραγουδάμε, χορεύοντας με έναν φανταστικό φίλο για παρτενέρ!

Grease
To μιούζικαλ με τις υψηλότερες πωλήσεις στις Η.Π.Α., που ανέδειξε τον John Travolta σε έναν από τους πιο σπουδαίους ηθοποιούς της γενιάς του και τον πιο διάσημο σταρ της εποχής. Η 50’s αισθητική του, τα περίεργα κουρέματα, η rock n’ roll αύρα και ο αταίριαστος εφηβικός έρωτας των πρωταγωνιστών, έκαναν το Grease ένα από τα πιο αγαπημένα μιούζικαλ στην ιστορία.

Εδώ μπορείς να δεις ποια άλλα μιούζικαλ έχουν γράψει ιστορία στον χώρο του κινηματογράφου και όχι μόνο!

popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2023 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.