Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaNEWS
25.09.2022

Φινλανδία: Αντιδράσεις για βίντεο που δείχνει την πρωθυπουργό να χορεύει σε πάρτι

Τι απαντά στους επικριτές της.
Φινλανδία: Αντιδράσεις για βίντεο που δείχνει την πρωθυπουργό να χορεύει σε πάρτι

Πολιτικές διαστάσεις έχει πάρει στη Φινλανδία το βίντεο που δείχνει την πρωθυπουργό Σάνα Μάριν να διασκεδάζει χορεύοντας μς την παρέα της σε ιδιωτικό πάρτι. Μάλιστα από την αντιπολίτευση τέθηκε θέμα χρήσης ναρκωτικών, με την ίδια τη Μάριν να απαντά σε αυτές τις κατηγορίες, ξεκαθαρίζοντας πως θα συνεχίζει να ζει όπως «κάθε φυσιολογικό άτομο».

Το βίντεο, όπως διευκρίνισε η πρωθυπουργός, γυρίστηκε πριν από μερικές εβδομάδες σε ιδιωτική κατοικία και δημοσιοποιήθηκε χωρίς τη συναίνεση της. «Τραγούδησα, χόρεψα και αγκάλιασα τους φίλους μου και ήπια αλκοόλ» είπε για το συγκεκριμένο πάρτι η πολιτικός.

Σε μερίδα της κοινής γνώμης που την κατηγορεί πως η συμπεριφορά της δεν συνάδει με το αξίωμά της, η ίδια έσπευσε να απαντήσει πως δεν έκανε κάτι παράνομο.

«Έχω οικογενειακή ζωή, επαγγελματική ζωή και επίσης τον ελεύθερο χρόνο μου, τον οποίο περνάω με τους φίλους μου. Θα είμαι ακριβώς το ίδιο άτομο που ήμουν μέχρι τώρα» απάντησε στους επικριτές της , ενώ όταν ρωτήθηκε αν θα έχει αντίκτυπο στους ψηφοφόρους της, είπε πως θα το αποφασίσουν οι ίδιοι.

popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2022 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.