Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaNEWS
02.12.2022

Η Σακίρα απέλυσε υπάλληλο επειδή αρνήθηκε να της ζεστάνει φαγητό αργά το βράδυ

«Αν δεν είσαι καλός για αυτό, δεν είσαι καλός για τίποτα άλλο».
Η Σακίρα απέλυσε υπάλληλο επειδή αρνήθηκε να της ζεστάνει φαγητό αργά το βράδυ

Η Σακίρα εκτός από το διαζύγιο από τον Πικέ, έχει να διαχειριστεί και όσα ειπώθηκαν για εκείνη από πρώην υπαλλήλους της. Τις αποκαλύψεις φέρνει στο φως της δημοσιότητας ένα ντοκιμαντέρ που βάζει στο μικροσκόπιο την ιδιωτική ζωή της γνωστής τραγουδίστριας.

Το ντοκιμαντέρ αφιερώνει πολύ χρόνο στη φορολογική απάτη εναντίον της τραγουδίστριας αλλά στέκεται και σε λεπτομέρειες από την προσωπική και επαγγελματική ζωή της, που δεν την τιμούν ιδιαίτερα. Αξίζει να σημειωθεί πως οι Φορολογικές Αρχές διερευνά εάν η τραγουδίστρια διέμενε στην Ισπανία όταν ισχυρίζεται ότι είχε την κατοικία της στις Μπαχάμες, μια χώρα που δεν φορολογεί εισοδήματα ή περιουσιακά στοιχεία.

Σύμφωνα με την τηλεοπτική εκπομπή «Equipo de Investigacion» ένα παντρεμένο ζευγάρι, πρώην υπάλληλοι της Σακίρα, παραχώρησαν συνέντευξη και είχαν πολλά να πουν για την άσχημη συμπεριφορά της απέναντι στους ανθρώπους που εργάζονται για την δημοφιλή τραγουδίστρια.

Σύμφωνα με τον δημοσίευμα, ένας πρώην υπάλληλος αφηγήθηκε τον ανούσιο λόγο που η τραγουδίστρια αποφάσισε να απολύσει ένα ζευγάρι που εργαζόταν για εκείνη. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Divier είπε πως αντικατέστησε την Maritza, τη σύζυγό του, η οποία μαγείρευε όλη την εβδομάδα για 17 άτομα.

Όπως θυμάται, ήταν αργά το βράδυ, ήταν πολύ κουρασμένος και η Σακίρα του ζήτησε να ζεστάνει λίγο κοτόπουλο και εκείνος της είπε: «Η αλήθεια είναι ότι δεν μπορώ να το κάνω άλλο, δεν πρόκειται να ζεστάνω το κοτόπουλο, μαγειρεύω για 17 άτομα όλη μέρα, δεν μπορώ να το κάνω άλλο». Τότε Σακίρα του απάντησε «Αν δεν είσαι καλός για αυτό, δεν είσαι καλός για τίποτα άλλο», και έτσι απολύθηκε. Ήταν ένα σοκ το γεγονός ότι η Σακίρα απέλυσε το προσωπικό της για ένα κομμάτι κοτόπουλο. Δεν ήταν μόνο οικιακοί βοηθοί, αλλά ήταν μάγειρες, σοφέρ και αυτοί που κανόνιζαν τη συντήρηση του σπιτιού. Ήταν πραγματικά μια πολύ ισχυρή απαίτηση».

Πηγή

popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2022 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.