Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaNEWS
05.02.2023

Και επισήμως διαζευγμένοι Σακίρα-Πικέ – Τι συμφώνησαν

Τίτλοι τέλους με τη «σφραγίδα του δικαστηρίου» για το ζευγάρι.
Και επισήμως διαζευγμένοι Σακίρα-Πικέ – Τι συμφώνησαν

Στο αστικό δικαστήριο της Βαρκελώνης έφτασαν – εισερχόμενοι από διαφορετικές εισόδους- το πρωί της Πέμπτης (01/12) η Σακίρα και ο Πικέ προκειμένου να επικυρώσουν ενώπιον δικαστή το διαζύγιό τους.

Σημειώνεται ότι πριν σχεδόν έναν μήνα, η Κολομβιανή τραγουδίστρια και ο ποδοσφαιριστής ανακοίνωσαν ότι κατέληξαν σε συμφωνία για τον χωρισμό τους. Η Σακίρα και ο Πικέ ανακοίνωσαν για πρώτη φορά τον χωρισμό τους στις αρχές του περασμένου Ιουνίου με κοινή τους ανακοίνωση, μέσω του πρακτορείου EFE.

Το σύμφωνο του πρώην λαμπερού ζευγαριού μεταξύ άλλων διευκρινίζει πως η Σακίρα μεταβεί στο Μαϊάμι των ΗΠΑ, μαζί με τα δύο παιδιά του ζευγαριού, τον 11χρονο Σάσα και τον 9χρονο Μίλαν, ενώ ο Πικέ θα μπορεί να τους επισκέπτεται όσες φορές θέλει, με τα έξοδα των ταξιδιών αυτών να βαραίνουν και τους δύο.

EPA/Quique Garcia

EPA/Quique Garcia

«Υπογράψαμε μια συμφωνία που εγγυάται την ευημερία των παιδιών μας και η οποία θα επικυρωθεί στο δικαστήριο, ως μέρος μιας απλώς επίσημης διαδικασίας», ανέφεραν αμφότεροι σε σύντομη δήλωσή τους.

«Με λύπη ανακοινώνουμε τον χωρισμό μας. Για την ευημερία των παιδιών, τα οποία είναι η κορυφή των προτεραιοτήτων μας, ζητάμε να σεβαστείτε την ιδιωτικότητα μας. Σας ευχαριστούμε για την κατανόησή σας», ανέφερε η τοποθέτηση, η οποία δόθηκε στη δημοσιότητα από το γραφείο που εκπροσωπεί την τραγουδίστρια. «Ο μοναδικός μας στόχος είναι να παρέχουμε στα παιδιά μας τη μεγαλύτερη ασφάλεια και προστασία και πιστεύουμε ότι η ιδιωτικότητά τους θα γίνει σεβαστή. Εκτιμούμε το ενδιαφέρον που δείχνετε και ελπίζουμε τα παιδιά να συνεχίσουν τη ζωή τους με την απαραίτητη ιδιωτικότητα, σε ένα ασφαλές και ήρεμο περιβάλλον», καταλήγει η δήλωση.

popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2023 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.