Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaNEWS
25.09.2022

Μεγάλη Βρετανία: Παραιτήθηκε και ο υφυπουργός Στέγασης Στιούαρτ Άντριου

Η σημερινή ημέρα βρήκε τον βρετανό πρωθυπουργό Μπόρις Τζόνσον προσκολλημένο στην εξουσία, αλλά βαριά πληγωμένο από τις παραιτήσεις υπουργών του, οι οποίοι τον έκριναν ακατάλληλο για τη διακυβέρνηση της χώρας.
Μεγάλη Βρετανία: Παραιτήθηκε και ο υφυπουργός Στέγασης Στιούαρτ Άντριου

Ο υφυπουργός Στέγασης Στιούαρτ Άντριου παραιτήθηκε σήμερα δείχνοντας έτσι τη δυσαρέσκειά του προς το πρόσωπο του Βρετανού πρωθυπουργού Μπόρις Τζόνσον και προσθέτοντας το όνομά του στον μακρύ κατάλογο με παραιτήσεις υπουργών και υφυπουργών της κυβέρνησης Τζόνσον.

“Η πίστη και η ενότητα είναι χαρακτηριστικά που ανέκαθεν προσπαθούσα να παρέχω στο σπουδαίο μας κόμμα. Ωστόσο, φοβούμαι ότι τελευταία έχω επιτρέψει σε αυτά να υπερισχύσουν της ευθυκρισίας μου. Έρχεται η στιγμή που πρέπει να ασχοληθείς με την προσωπική σου ακεραιότητα και αυτή η στιγμή είναι τώρα. Δεδομένων των πρόσφατων γεγονότων δεν έχω άλλη επιλογή παρά να παραιτηθώ”, έγραψε στο Twitter.

Η σημερινή ημέρα βρήκε τον βρετανό πρωθυπουργό Μπόρις Τζόνσον προσκολλημένο στην εξουσία, αλλά βαριά πληγωμένο από τις παραιτήσεις υπουργών του, οι οποίοι τον έκριναν ακατάλληλο για τη διακυβέρνηση της χώρας, ενώ και ολοένα μεγαλύτερος αριθμός βουλευτών ζητεί την παραίτησή του.

Ο Σάτζιντ Τζάβιντ, ο πρώην υπουργός Υγείας και παραιτηθείς, έκανε έκκληση προς υψηλόβαθμους συναδέλφους του να παραιτηθούν λέγοντας ότι γίνεται όλο και δυσκολότερο να παραμείνει κανείς στην κυβέρνηση.

“Το να σχοινοβατεί κανείς μεταξύ της πίστης και της ακεραιότητας έγινε αδύνατο τους τελευταίους μήνες”, δήλωσε ο Τζάβιντ ενώπιον του κοινοβουλίου και παρόντος του πρωθυπουργού.

Κάποια στιγμή, είπε, οι πολίτες πρέπει να καταλήξουν ότι έως εδώ και μη παρέκει: “Αυτή η στιγμή είναι τώρα”, δήλωσε.

popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2022 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.