pop-krios

Κριός

Η ανάγκη σου για προσφορά, προστασία, οικειότητα, αγάπη (να τα δώσεις όλα αυτά, και να τα πάρεις φυσικά, αλλά προέχει αυτήν την περίοδο η ανάγκη σου να τα δώσεις) αυξάνεται και γίνεται επιτακτική. Μερικές φορές όμως μοιάζει σαν να κάνεις ότι δεν τη βλέπεις ή σαν να σε φοβίζει. Το να προσφέρεις και να αγαπήσεις, μπορεί να σε εγκλωβίσει άραγε; Αυτό είναι ένα λίγο υπερβολικό σενάριο, που θα το έκανε κάποιος που ενδεχομένως φοβάται ότι σε μια σχέση κοντινή αργά ή γρήγορα θα πληγωθεί. Από την άλλη το να μονάσεις ή να έχεις τυπικές σχέσεις δεν είναι και πολύ του τύπου σου. Προτείνεται να παραδοθείς φουλ στον έρωτα ή την αγάπη των γύρω. Και ό, τι γίνει ας γίνει στην τελική.

Υ.Γ. Δεν λέμε ότι είσαι σπάταλος, αλλά όσο πιο οργανωμένος είσαι με το θέμα χρήμα, τόσο καλύτερα θα τη βγάλεις.

line-630
pop-tavros

Ταύρος

Είσαι από τα ζώδια που εκ πρώτης δεν δείχνουν σε καμία περίπτωση την ενέργεια και το πάθος που διαθέτουν. Η αλήθεια είναι ότι δεν εκφράζεσαι με ευκολία, τουλάχιστον λεκτικά, και ότι περισσότερο συσσωρεύεις παρά εκτονώνεις ενέργεια. Έχεις τεράστια αποθέματα, που φυσικά χρειάζονται διαχείριση, δημιουργική κατά βάση. Γιατί αλλιώς μπορεί αυτή η εσωτερική δύναμη να γίνει επιθετικότητα, προς εσένα ή τους άλλους ή να πάρει μια μορφή θλίψης και ματαιότητας. Τώρα που έχεις την ευκαιρία να μοιραστείς συναισθήματα, στόχους, να συνεργαστείς και να συνυπάρξεις με τους άλλους, μην πιέζεσαι και μην θεωρείς ότι η μόνη ασφαλής λύση είναι να παραμείνεις στα ίδια.

Υ.Γ. Κάτι πολύ θετικό γίνεται αυτές τις μέρες σε σχέση με το σπίτι και την οικογένεια.

line-630

pop-didymoi

Δίδυμοι

Είναι μια περίοδος κατά την οποία μπορείς να διαχωρίσεις τα όρια σου από τους άλλους, να καταλάβεις δηλαδή (και να καταλάβουν και οι άλλοι) που τελειώνεις εσύ και που αρχίζουν εκείνοι και ότι δεν εξαρτάσαι και τόσο από τους γύρω, τις διαθέσεις, τις επιθυμίες και τις προκαταλήψεις τους. Αυτό που χρειάζεσαι είναι να καλλιεργήσεις την ατομικότητά σου όσο περισσότερο γίνεται και να αναδείξεις τον εαυτό σου. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις με αυτά που θεωρείς “αδυναμίες” σου, είναι να τα μετατρέψεις ή να τα δεις ως δυνάμεις. Και μετά να τα προβάλλεις. Πράγματι, πολλά από αυτά που θεωρείς ενδεχομένως αδυναμίες, μπορεί να είναι μέρος των δυνατών σου σημείων και να σου είναι ιδιαίτερα χρήσιμα. Επί της ουσίας τώρα, είναι πιθανό ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα, όπως και μια νέα συμφωνία ή γνωριμία με μέλλον και προοπτικές.

line-630
pop-karkinos

Καρκίνος

Προφανώς ετοιμάζεσαι να ξεκουραστείς, αλλά είναι πιθανό να μπεις ξαφνικά σε μια διαδικασία διερεύνησης ενός επαγγελματικού θέματος, μιας νέας πρότασης που πρέπει να εξετάσεις γιατί φαίνεται ότι έχει προοπτικές. Ακόμη και μέσα στο κατακαλόκαιρο, λοιπόν, ενδέχεται να πρέπει να λειτουργείς πειθαρχημένα: είναι όμως όλα τόσο αισιόδοξα, και ακόμη και αν δυσκολεύεσαι να το πιστέψεις (κάτι που γενικά δεν θα βοηθούσε και πολύ) θα δεις σύντομα τα οικονομικά σου να βελτιώνονται. Όμως πρόσεξε το εξής: ο Δίας μεγεθύνει αυτό που ήδη υπάρχει. Αν μέσα σου υπάρχει πίστη ότι μπορείς να αποκτήσεις χρήματα, τότε θα έρθουν χρήματα προς εσένα, αν μέσα σου υπάρχει ηττοπάθεια και απογοήτευση, τότε είναι πιθανό να μεγεθυνθούν αυτά. Και δεν θα ήθελες καθόλου κάτι τέτοιο.

Υ.Γ. Είσαι ερωτευμένος, ερωτεύεσαι, σε ερωτεύονται; Μάλλον όλα μαζί.

Ο Γιώργος Σαλαμάς δεν είναι αστρολόγος, αλλά η αστρολογία είναι ένα από τα πολλά του χόμπι -όπως είναι το διάβασμα, ο ύπνος, ο ύπνος, ο ύπνος και το φαγητό- και τη θεωρεί μια καλή αφορμή για επικοινωνία. gsalamas@yahoo.com/ facebook.com/gsalamas
Μπορείς να μάθεις περισσότερα για αυτόν στην προσωπική του ιστοσελίδα www.mind-lab.gr

Στην επόμενη σελίδα Λέοντες, Παρθένοι, Ζυγοί και Σκορπιοί μάθετε τι σας περιμένει!